تاخیر در پرتاب فضاپیمای «اوریون»+تصاویر

پرتاب فضاپیمای اوریون حداقل تا فردا به تاخیر افتاد. به گزارش مهر، عوامل مختلفی دست به دست هم دادند تا پرتاب آزمایشی فضاپیمای اوریون به تاخیر بیفتد. قرار است این فضاپیما در زمانی که حدودا سال ۲۰۳۰ اعلام شده فضانوردان را به مریخ اعزام کند. البته سفر به ماه و سیارکها نیز از جمله اهداف بلندمدتی است که ناسا از طراحی و ساخت این فضاپیما دنبال می‌کند.

نخستین همایش یافته‌های نوین در هوافضا و علوم وابسته، سال 94

نخستین همایش یافته‌های نوین در هوافضا و علوم وابسته، سال 94 با مشارکت علمی تعدادی از دانشگاه ها و نیز سازمان‌های مربوطه برگزار خواهد شد. 

افزایش حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی در برنامه ششم توسعه

 

اختیاری خواستار ورود رسانه‌ها به ابهام‌زدایی و عمومیت‌بخشی به واژه هوانوردی عمومی شد و اظهار کرد: ما متوجه زمان‌بر بودن فرهنگسازی در این بخش هستیم از این‌رو می‌خواهیم با بهره‌گیری از ابزار رسانه شاهد توسعه و پیشرفت تکنولوژی در هوانوردی عمومی باشیم.

معرفی برترین طرح‌های چهارمین دوره مسابقات کن ست

چهارمین دوره مسابقات کن‌ست ایران که مرحله پایانی آن از روز جمعه هفتم آذر ماه 93 آغاز شده بود، پس از سه روز رقابت میان تیم‌های شرکت کننده، با ارائه گزارش عملیات از سوی تیم‌ها و اعلام برندگان نهایی به پایان رسید.

ماهنامه فضانورد شماره 166، آبان 1393 منتشر شد

 

ماهنامه فضانورد شماره 166، با ده‌ها مطالب جذاب و خواندنی در ۵۶ صفحه منتشر شد. در این شماره از نحوه عملکرد سامانه‌های فرود کاوشگرهای ایرانی آشنا و پرونده‌ای درباره نقش روبات‌ها در آینده کاوش‌های فضایی باز شده است. همچنین ...

طراحی نسل جدید کاوشگرهای ایرانی

رئیس پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی از طراحی و ساخت نسل جدید کاوشگرها با هدف برنامه‌ریزی برای اعزام سرنشین به زیر مدار زمین خبر داد و گفت: برای رسیدن به این هدف 5 پرواز را در دستور کار داریم. دکتر محمد ابراهیمی در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره مسابقات کن‌ست ایران با اشاره به لزوم انجام کار تیمی و کسب تجربه در حوزه هوافضا اظهار داشت: پروژه های فضایی در قالب کار دانشجویی آغاز شده و در نهایت با تلاش مضاعف به یک محصول و نتیجه نهایی تبدیل می‌شود.

کاوشگر فضایی

کاوشگر فضایی سفینه‌ای بی سرنشین است که برای کاوش منظومه شمسی به فضا پرتاب می‌شود. کاوشگر حامل تجهیزات و دوربینهایی جهت گردآوری اطلاعات و ارسال آن به زمین بصورت علایم رادیویی است.

سفینه فضایی

کار بر روی یک سفینه فضایی از کجا شروع می‌شود؟ این کار از تعیین وظایفی که یک سفینه باید انجام دهد آغاز می‌گردد. دامنه این وظایف ، حجم و مشخصات وسایل علمی لازم برای نصب در آن را مشخص می‌کند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi