طرح مفهومی ناسا برای سفر در کهکشان

فضاپیمای مفهومی Comet Hitchhiker مخصوص مدارگردی و فرودآمدن بر روی سیارک‌ها و دنباله‌دارها خواهد بود و برای انجام این کار از انرژی جنبشی این اجرام کیهانی کوچک استفاده می‌کند.

آغاز ارسال داده‌های کاوشگر افق‌های نو به زمین

کاوشگر افق‌های نو (نیوهورایزنز) ناسا که در ماه ژوئیه از کنار پلوتو عبور کرد، از روز پنجم سپتامبر (14 شهریور) مخابره ده‌ها گیگابیت داده جمع‌آوری‌شده و ذخیره‌شده در سوابق دیجیتالی خود به زمین را آغاز کرده است.

توسعه دانش فنی و ساخت توربین‌های گازی صنعتی

هدف توسعه دانش فنی، طراحی یک توربین گازی 25 مگاوات با قابلیت ارتقا به 30 مگاوات است که روش‌های متفاوتی برای ارتقا این زمینه وجود دارد، همچنین این طرح یکی از طرح‌های کلان ملی است که مصوب شورای عالی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری است که در خرداد ماه سال 1391 ابلاغ شد.

برنامه‌ی باز آلدرین برای تبدیل مریخ به سکونت‌گاه انسان

دومین مردی که توانسته روی ماه قدم بردارد، اکنون درحال برنامه‌ریزی روی نقشه‌ای بزرگ برای تبدیل کردن مریخ به مستعمره انسان‌ها تا ۲۵ سال آینده است. بر پایه‌ی گزارش ساينس الرت، باز آلدرين با راه‌اندازي يك موسسه فضايي جديد و با همكاري موسسه تكنولوژي فلوريدا قصد دارد تا سال 2040 راهكاري براي قابل سكونت كردن سياره مريخ بيابد.

نامگذاری ناوگان فضایی بوئینگ با حضور مقامات ناسا

روز جمعه (13 شهریور) بیش از 200 نفر از جمله مقامات خود بوئینگ و ناسا در پایگاه فضایی کندی ناسا گرد هم آمدند تا افتتاح ساختمان پردازش محموله و خدمه تجاری بوئینگ را جشن بگیرند.

موشک فالکون سال آینده پرتاب می شود

پرتاب موشک فالکون اسپیس ایکس در حالی در بهار سال ۲۰۱۶ میلادی انجام می شود که تاکنون چندین پروژه انتقال تجهیزات و مواد غذایی به فضا با شکست های متوالی مواجه شده بودند.

آشنایی با هواپیماهای غول‌پیکر جهان

پرواز هواپیما اصلا موضوع ساده ای نیست. درواقع پروسه پرواز آن قدر چیز پیچیده ای است که به غیر از تعداد انگشت شماری کشور هنوز کسی نتوانسته وارد صنعت هواپیماسازی به معنای واقعی کلمه بشود، اما سازوکار کلی پرواز را می توان تا حدودی توضیح داد. طوری که همه بفهمند این پرنده آهنی چطور از زمین بلند می شود. در آسمان شناور می ماند و بعد دوباره فرود می آید.

ناسا برای کشف ستاره‌های دنباله‌دار، ربات خارپشت می‌سازد

کاوشگر فیله دریچه امیدی برای ستاره‌شناسان بود تا بتوانند اطلاعات بیشتری را درباره ستاره‌های دنباله‌دار به دست آورند اما این کاوشگر چندی پیش به دلیل اینکه در معرض نور خورشید قرار نگرفت، کلا از کار افتاد و مهندسان ناسا تصمیم گرفته‌اند که این بار رباتی را طراحی کنند که نیازی به نور خورشید نداشته باشد.

الحاق فضاپیمای سایوز به ایستگاه فضایی بین‌المللی

کپسول سایوز TMA-18M روز چهارشنبه (11 شهریور) از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان به فضا اوج گرفت و حامل سرگی ولکوف روسی، آندریاس موگنسن دانمارکی و آیدن آیمبتوف قزاقستانی بود.

شرکت ایرلندی اولون، اجاره دهنده هواپیما، به تملک کمپانی چینی بوهای درآمد

کمپانی چینی بوهای، اجاره دهنده هواپیما و تجهیزات مهندسی با پرداخت ۲.۵ میلیارد دلار شرکت ایرلندی اولون فعال در همین بخش را به تملک خود درآورد. اخیرا دولت چین برای شتاب بخشیدن به آهنگ رشد اقتصادی کشور شرکتها در این کشور را برای سرمایه گذاری در خارج تشویق می کند. در این راستا شرکت بوهای از مساعدت بانکهای دولتی نیز برخوردار است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi