نسل جدید پهپادها با قابلیت پرتاب از زیر آب
از پهپادها به عنوان یکی از مظاهر پرکاربرد فناوری های نوین یاد می شود که از جمله استفاده های آن می توان به امور نظامی اشاره کرد. حالا قرار است نسل جدیدی از آنها که قابلیت پرتاب از زیر آب را دارند وارد ارتش آمریکا شود.
نخستین دوره تخصصی مسابقات هوافضا، جام شیخ بهایی، شهریور 1395
نخستین دوره تخصصی مسابقات هوافضا، جام شیخ بهایی، به همت دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجفآباد در شهریور 1395 برگزار میگردد.
ساخت پهپادی برای حمل خون و دارو
شرکت Zipline آمریکا پهپادهای را ویژه امور پزشکی طراحی کرده است که قادر به رساندن خون و ملزومات پزشکی به بیمارستانهای روستایی هستند ضمن اینکه از این پهپادها میتوان در مناطق صعبالعبور نیز برای انتقال تجهیزات پزشکی استفاده کرد.
چین به دنبال پرتاب ماهوارههای راه ابریشم به فضا
دولت چین مدتی است برای پیشبرد برنامه راه ابریشم تلاش می کند و ماهواره هایی که قرار است پرتاب شود باعث افزایش ارتباطات میان چین و کشورهای همسایه و اروپا خواهند شد.
رونق صنعت هوافضا در مراکش
صنعت هوافضای مراکش پایگاهی برای رقابت با شرکتهای اروپایی این صنعت شده است. بر اساس آماری که دولت مراکش منتشر کرده است، تا کنون بیش از صد شرکت آمریکایی و اروپایی به زنجیره تولیدات صنعت هوافضای مراکش پیوسته اند.
سامانه جهتیابی «اگنوس»، ایمنی پرواز در اروپا
سیستم جهت یابی ماهواره ای «اگنوس»، فناوری جدید سیستم ماهواره ای در اروپاست که ایمنی پرواز در دید کم را بیشتر می کند. پیشتر ۱۰ درصد پروازها به خاطر شرایط نامناسب جوی لغو می شد، در حالیکه در دانمارک هر سال حدود ۳۰۰ سانحه رخ می دهد.
اطلاعیه سازمان فضایی ایران در خصوص «مسابقه ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی»
سازمان فضایی ایران در حال برگزاری نخستین دوره مسابقات طراحی و ساخت ماهواره های مکعبی در ایران است. این مسابقات با هدف ارتقای صنعت فضایی کشور و همچنین تربیت و جذب نیروی انسانی متخصص و ایجاد ارتباط مستقیم و پایدار صنعت و دانشگاه برگزار خواهد شد.
نخستین دوره مسابقه ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی، 1395
سازمان فضایی ایران نخستین دوره مسابقات طراحی و ساخت ماهوارههای مکعبی در ایران را با عنوان «مسابقه ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی» برگزار مینماید.
رقابت در ساخت سری جدید ماهوارههای GPS3
نیروی هوایی آمریکا پیشنهاد انعقاد قراردادهایی جداگانه به مبلغ ۵ میلیون دلار را با شرکتهای بوئینگ، لاکهید مارتین و نورتروپ گرومن مطرح کرده است. در این قراردادها، شرکتهای یادشده برای ساخت ۲۲ ماهواره GPS۳ که اولین آنها باید تا سال ۲۰۲۳ آماده باشد، با یکدیگر به رقابت میپردازند.
بهبود اتصالات جوشکاری در صنایع هوافضا و خودروسازی با نانوذرات
پژوهشگران دانشگاه تهران با بهرهگیری از نانوذرات روشی را برای ایجاد اتصالات جوشی مقاوم برای صنایع خودروسازی، حملونقل ریلی و هوافضا عرضه کردند.