ساخت مدل موتور جت به کمک فناوری چاپ سهبعدی
مهندسان شرکت جنرالالکتریک نوعی موتور جت ساده ارائه دادهاند که کاملا از اجزای چاپ سهبعدی ساخته شده است. به گزارش ایسنا، این موتور، 30 سانتیمتر طول و 20 سانتیمتر ارتفاع دارد و توسط «مرکز توسعه افزودنی هوانوردی» جنرال الکتریک در خارج از شهر سینسیناتی امریکا ساخته شده است.
نخستین کنفرانس ملی دانشجویی هوافضا-دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نخستین کنفرانس ملی دانشجویی هوافضا به همت انجمن علمی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری انجمن هوافضای ایران در مهرماه 94 برگزار میشود.
پروژه جاهطلبانه نوتروپ گرومن برای پرواز هواپیما به سمت سیاره زهره
شرکت نورتروپ گرومن آمریکا قصد دارد هواپیمای ملخی قابل تورم بسازد تا در سال 2021 در میان جو سیاره زهره به پرواز درآید. به گزارش ایسنا، این پروژه جاهطلبانه شامل پرواز یک هواپیما در آسمان سولفوری زهره برای چندین سال، نمونهبرداری مستقیم از جو اسیدی بیگانه این سیاره و مشاهده سطح آن از ارتفاع 50 کیلومتری است.
پرتاب نافرجام ماهواره مکزیکی به فضا
آژانس فضایی روسیه از پرتاب ناموفق یک موشک حامل ماهواره مکزیکی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از «تلهسور»، پس از پرتاب ناموفق موشک حامل ماهواره مکزیکی «روسکاسموس» آژانس فضایی روسیه روز گذشته در بیانیهای اعلام کرد که ماهواره مکزیکی «مکزست سنتناریو» (مکزست1) ساعاتی پس از پرتاب از پایگاه فضایی بایکونور (قزاقستان) در جو از هم جدا شد.
اسپیسایکس شکست را با موفقیت آزمایش کرد + تصویر
شرکت اسپیساکس (SpaceX)، براساس برنامه از پیش اعلامشده خود، صبح پنجشنبه به وقت فلوریدای آمریکا، کپسول اسپیسدراگون را برای تست وضعیت پرتاب ناموفق، با موفقیت مورد آزمایش قرارداد. در این آزمایش قرار بود وضعی را که در آن خدمه ناگزیر به جدا شدن سریع از 8 موتور فضاپیما میشوند، شبیهسازی کند.
ساخت نخستین موتور موشکی باتریمحور چاپی جهان
یک شرکت هوافضای خصوصی در نیوزلند، از نوعی موتور کاملا جدید رونمایی کرده که نخستین موتور موشکی باتریمحور لقب گرفته و کاملا از اجزای چاپ سهبعدی ساخته شده است.
برنامه های فضایی دنیا در ۲۰۱۵
امسال یکی از پرکارترین سالها در عرصه اکتشافات فضایی به شمار می آید تا آنجا که برخی از نخستین مأموریتهای فضایی در ماههای پیش رو صورت خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر، از پرتاب انواع ماهواره ها گرفته تا ارسال نسل پیشرفته ای از کاوشگرها به فضا، همگی نشان از سالی پرکار در عرصه اکتشافات فضایی دارند.
پرتاب موفقیتآمیز راکت بنیانگذار آمازون
ثروتمندان بسیاری مانند الون ماسک موسس شرکت تسلا موتورز بخش زیادی از سرمایه خود را به پروژه های فضایی یا کارهای نوآورانه اختصاص می دهند. اکنون پس از موسس تسلاموتورز نوبت به «جف بزوس» موسس آمازون رسیده تا وارد چنین پروژه هایی شود.