زبالههای فضایی چگونه از بین برده میشوند؟ (بخش دوم)
به گفته پژوهشگران ناسا بیش از ۵۰۰ هزار قطعه زباله فضایی در مدار زمین وجود دارد که با سرعتی حدود 29 هزار کیلومتر بر ساعت برسند، این زبالهها همواره توسط این سازمان تحت نظر قرار دارند.
زبالههای فضایی چگونه از بین برده میشوند؟ (بخش یکم)
تولید این زبالهها از 60 سال پیش که اسپوتنیک، نخستین ماهواره فضایی، به مدار زمین فرستاده شد، آغاز شده است و هر بار قراضه فضاپیماهایی به آنها اضافه شد که با سرعت هزاران مایل در ساعت دور زمین در حال گردش به دور زمین هستند.
پرتاب 4 ماهواره و 190 کیلوگرم محموله به فضا توسط فضاپیمای باری پروگرس روسیه
مرکز هدایت پروازهای فضایی روسیه اعلام کرد: فضاپیمای باری «پروگرس اماس-6» حامل 2.4 تن محموله ازجمله چهار ماهوراه تحقیقاتی، 190 کیلوگرم مواد غذایی، سوخت، آب، اکسیژن و تجهیزات مورد نیاز فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی است.
توافق روسیه و قزاقستان برای تسریع در روند ساخت راکت حامل جدید سایوز 5
دو کشور روسیه و قزاقستان برای تسریع در روند ساخت مشترک راکت حامل جدید سایوز-5 و همچنین زیرساختهای مورد نیاز در پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان به توافق رسیدند.
ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 126، خرداد 96
دربرگیرنده اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا، شماره 126، خرداد 96
توزیع در گیشههای روزنامه فروشی سراسر کشور
رونمایی از مریخنورد آموزشی ناسا با هدف الهامبخشی و آموزش نسل جوان (+تصاویر)
این مریخنورد آموزشی ناسا تا حد زیادی شبیه به آثار علمی-تخیلی سینماست اما با این حال قرار است در هفتههای آتی طی یک تور آموزشی در سواحل شرقی آمریکا به نمایش گذاشته شود.
"یاسمین مقبلی" یکی از 12 برگزیدهی ناسا در 2017 برای آموزش دوسالهی فضانوردی (+تصاویر)
"یاسمین مقبلی" به عنوان یکی از 12 برگزیده ناسا در سال 2017 برای آموزش دوسالهی فضانوردی برگزیده شده است. او که یک ایرانیتبار زادهی آلمان و بزرگشدهی آمریکا است، تحصیلات خود را در رشتهی هوافضا ادامه داده است و همچنین آموزشهای مرتبط در زمینهی خلبانی را با موفقیت گذرانده است.
اهمیت ماهواره «سنتینل 2» سازمان فضایی اروپا در رصد سیاره زمین
ماهواره های سنتینل در قالب طرح کوپرنیک و با همکاری آژانس فضایی اروپا و اتحادیۀ اروپا به فضا پرتاب شده و قرار است تا سال ۲۰۲۰ و با هزینه های بالغ بر هشت میلیارد یورو ادامه یابد. این ماهواره قرار است طی مدت ماموریت خود، تصاویری را از شرایط جوی اتمسفر زمین و تغییرات آب و هوایی این سیاره به زمین ارسال کند.
سفرهای شگفتانگیز فضاپیمای کاسینی-هویگنس به کیوان
ماموریت فضایی کاسینی-هویگنس در سال ۱۹۹۷ میلادی مشترکا توسط سازمان ملی هوانوردی و فضایی ایالات متحده آمریکا (ناسا)، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی ایتالیا برای مطالعه سیاره «کیوان» آغاز شد. کاسینی-هویگنس شامل مدار گرد «کاسینی» و فرودگر «هویگنس» است.
ورود تویوتا به عرصه خودروهای پرنده
تویوتا، شرکت بزرگ خودروسازی ژاپن، از پروژه ساخت خودروی پرنده حمایت و در آن سرمایهگذاری خواهد کرد. این شرکت اعلام کرد در سه سال آینده ۴۴۰ هزار دلار به گروه "کارتیویتور" (Cartivator) کمک مالی خواهد کرد تا طراحی و تولید خودروهای پرنده را پیش ببرد.