پیش‌بینی سه روند اصلی برای توسعه فناوری‌ نانو در بخش هوافضا

پیش‌بینی ‌شده است تا سال 2021 سه روند در حوزه فناوری‌ نانو در بخش هوافضا شکل گیرد که ظهور هواپیماهای بی‌نیاز از سوخت، استفاده از فناوری‌ نانو در سامانه‌های نبرد دریایی و توسعه نانوپوشش‌ها برای رادارگریز کردن هواپیما، تغییرات بنیادین این حوزه را رقم خواهد زد.

پاپ‌آپ؛ خودرو پرنده جدید ایرباس (+تصاویر)

مسافران این خودرو می‌توانند با کمک اپلیکیشن خاص این خودرو، هر زمان که نیاز دارند، آن را فراخوانند. این ماشین پرنده مجهز به هوش مصنوعی‌ای است که آن را برای تشخیص اپراتورها، شناسایی مسیر و همچنین یافتن بهترین گزینه‌های تردد برای سفر در کمترین زمان کمک می‌کند.

تصاویر: ورود دومین هواپیمای تازه خریداری شده به ایران/نخستین ایرباس A330

امروز دومین هواپیمای تازه خریداری شده از شرکت اروپایی ایرباس در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست. این هواپیمای از نوع A330 متعلق به هواپیمایی جمهوری اسلامی، هما، می‌باشد.

ناسا جت مسافربری فراصوت می‌سازد

سازمان هوانوردی و فضایی ایالات متحده آمریکا، ناسا، در همکاری با شرکت لاکهید مارتین در حال ساخت یک هواپیمای جت مافوق‌صوت است. آخرین‌ باری که یک جت مافوق صوت مسافری به پرواز درآمد، اوایل قرن بیست و یکم بود و بعد از بازنشسته شدن کنکورد، دیگر هیچ هواپیمایی جایگزین آن نشد.

خرید خودرو پرنده مسافربر توسط دوبی

مقامات شهر دوبی در امارات متحده عربی اعلام کرده‌اند که خودرو پرنده چهارملخه خودکاری که روی برج‌العرب پرواز می‌کرد، امتحان خود را پس داده است و به زودی به ناوگان حمل و نقل شهری می‌پیوندند.

پرنده‌های انسان‌بر در آسمان

هلی‌کوپترهای دارای سرنشین که برای پروازهای شخصی طراحی و ساخته می‌شوند، قرار است در آینده‌ای نزدیک وارد سیستم حمل و نقل شوند. از تولیدات صنعتی می‌توان به پرنده eHang ساخت کشور چین و طرح‌های نامشخصی اشاره کرد که هنوز به مرحله اجرا نرسیده‌اند.

استفاده از پهپاد گرده‌افشان به جای زنبور عسل

کارشناسان پهپادی را طراحی کردند که همانند زنبورهای عسل عمل گرده افشانی را انجام می‌دهد. پژوهشگران موسسه ملی علوم و فناوری ژاپن اظهار کردند: هواپیماهای بدون سرنشین، می‌توانند قسمتی از تولید موادغذایی در آینده را برعهده گیرند و عمل گرده‌افشانی زنبورها را انجام دهند.

دیگر هیچ هواپیمایی در اقیانوس گم نمی‌شود

مزیت‌هایی که این سیستم ایجاد می‌کند این است که نخست، هواپیماها با استفاده از این مکانیزم ناوبری می‌توانند در فاصله‌ای دقیق و کمتر از قبل با هواپیماهای دیگر قرار گیرند و به کمک دقت آن از برخوردها و خطرها اجتناب می‌شود. پس مجبور نیستند برای دوری از خطر، مسیر طولانی‌تر و مصرف سوخت بیشتر را متحمل شوند.

استفاده از حسگرهای گرمایی در سامانه‌های هوایی بدون سرنشین

یکی از شرکت‌های تولیدکننده حسگر، برای تقویت خود در بخش فناوری ‌نانو، اقدام به خرید شرکتی فعال در بخش سامانه‌های هوایی بدون سرنشین مبتنی بر فناوری‌ نانو کرده است. ترکیب فناوری دو شرکت می‌تواند منجر به تولید محصولات جدید شود.

رونمایی از نمونه مفهومی خودرو پرنده ایرباس تا پایان 2017 (+تصاویر)

ایرباس را همه با هواپیماهای غول‌پیکرش می‌شناسند اما کمتر کسی می‌داند که این شرکت هواپیماسازی در حال کار روی یک خودرو پرنده خودران کوچک تک‌نفره است و پایان امسال میلادی از نمونه اولیه آن رونمایی خواهد کرد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi