استفاده از پهپاد گردهافشان به جای زنبور عسل
کارشناسان پهپادی را طراحی کردند که همانند زنبورهای عسل عمل گرده افشانی را انجام میدهد. پژوهشگران موسسه ملی علوم و فناوری ژاپن اظهار کردند: هواپیماهای بدون سرنشین، میتوانند قسمتی از تولید موادغذایی در آینده را برعهده گیرند و عمل گردهافشانی زنبورها را انجام دهند.
دیگر هیچ هواپیمایی در اقیانوس گم نمیشود
مزیتهایی که این سیستم ایجاد میکند این است که نخست، هواپیماها با استفاده از این مکانیزم ناوبری میتوانند در فاصلهای دقیق و کمتر از قبل با هواپیماهای دیگر قرار گیرند و به کمک دقت آن از برخوردها و خطرها اجتناب میشود. پس مجبور نیستند برای دوری از خطر، مسیر طولانیتر و مصرف سوخت بیشتر را متحمل شوند.
استفاده از حسگرهای گرمایی در سامانههای هوایی بدون سرنشین
یکی از شرکتهای تولیدکننده حسگر، برای تقویت خود در بخش فناوری نانو، اقدام به خرید شرکتی فعال در بخش سامانههای هوایی بدون سرنشین مبتنی بر فناوری نانو کرده است. ترکیب فناوری دو شرکت میتواند منجر به تولید محصولات جدید شود.
رونمایی از نمونه مفهومی خودرو پرنده ایرباس تا پایان 2017 (+تصاویر)
ایرباس را همه با هواپیماهای غولپیکرش میشناسند اما کمتر کسی میداند که این شرکت هواپیماسازی در حال کار روی یک خودرو پرنده خودران کوچک تکنفره است و پایان امسال میلادی از نمونه اولیه آن رونمایی خواهد کرد.
توقف و واسپاری پهپادهای خورشیدی اینترنترسان گوگل/جایگزینی با پروژه بالونهای اینترنترسان
اکنون مشخص شده است که به فاصله اندکی از این واسپاری، پروژه پهپادها در سال 2015 به فراموشی سپرده شده است. دلیل این شرکت برای زمین گذاشتن پروژهای که به مرحله آزمایش رسیده بود، خروج از صرفه اقتصادی و خطرناک بودن آن اعلام شده است.
گشایش بابهای علم و فناوری در حوزه هوافضا پس از اجرای برجام
رییس مرکز ملی فضایی ایران با اشاره به تعدد تبادل هیات های علمی خارجی با ایران در دوره پسابرجام گفت: پس ازاجرایی شدن برجام، باب های علم و فناوری بسیار خوبی به روی کشور باز شد که یکی از حوزههای آن، هوافضا است.
اولویتهای نوسازی ناوگان هوایی/هوای «هوا» را باید داشت!
بخش هوایی کشور بهواسطه ارتباطات گسترده بینالمللی و الزام در رعایت استانداردهای پیچیده و محکم مراجع ذیربط بینالمللی به مراتب بیشتر از سایر بخشهای حملونقل از تحریمها آسیب دیده و لازم است نوسازی آن اول بهمنظور حفظ قابلیت اطمینان و ایمنی و دوم بهمنظور کسب جایگاههای از دسترفته قبلی و حداقل در سطح منطقه در اولویت باشد.
با هواپیمای جدید ایرانایر بیشتر آشنا شوید
ایرباس که تلاش کرده این هواپیما را با برخی از مدلهای بوئینگ قابل رقابت کند در طراحی موتور به یکی از پایینترین سطوح مصرف سوخت رسیده و در استفاده از مواد جدید در بدنه آن نیز پیشرفتهای قابل توجهی داشته است.
مدیرعامل ایران ایر: امروز روز بزرگی برای ارتباط ایران و اتحادیه اروپا است
در مجموع شرکت هواپیمای جمهوری اسلامی ایران با ایرباس برای خرید یکصد فروند هواپیما و با شرکت بویینگ برای خرید 80 فروند هواپیما قرارداد امضا کرده و قرار است بزودی قرارداد خرید 20 فروند هواپیمای 70 نفره را با شرکت فرانسوی- ایتالیایی «ای.تی.آر» (ATR) امضا کند.
نخستین فروند هواپیمای ایرباس در فرانسه به ایران ایر تحویل داده شد
در راستای قرارداد بین ایرباس و هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران برای خرید یکصد فروند هواپیما ، نخستین ایرباس 321 در مقر این شرکت اروپایی در تولوز فرانسه به ایران ایر تحویل داده شد.