آغاز کشفیات جدید «افقهای نو»/ پلوتو بزرگتر از تصورات قبلی است
کاوشگر «افقهای نو» ناسا حالا در متن مهمترین مأموریت چند سال اخیر صنعت فضایی جهان قرار دارد. این فضاپیمای روباتیکی پس از سفری که نزدیک به یک دهه به طول انجامیده به پلوتو رسیده است، سیاره کوتوله ای که تا سال ۲۰۰۶ یکی از ۹ سیاره منظومه شمسی بود اما با تعریف جدیدی که از سیارات از سوی اتحادیه بین المللی اخترشناسی ارایه شد از این مجموعه خارج و به عنوان سیاره کوتوله و همچنین نخستین گروه از مجموعه «اجرام فضایی فرانپتونی» در طبقه بندی جدیدی قرار گرفت.
ثبت «قلب پلوتو» در واضحترین تصویر کاوشگر «افقهای نو»
ناسا در جدیدترین تصویر ارسالی از کاوشگر نیوهورایزنز (افقهای نو)، به نمایش یک ویژگی قلب شکل در سطح سیاره پلوتو پرداخته که دقیقترین تصویر ثبتشده تاکنون محسوب میشود.
دانشمندان ماموریت نیوهورایزنز ناسا واضحترین تصویر از سیاره کوتوله قهوهای رنگ پلوتو را دریافت کردند که توسط دوربین LORRI بر روی این کاوشگر ثبت شده بود.
بروز نقص فنی در کاوشگر «افقهای نو»
تنها ۹ روز مانده به پرواز از نزدیک فضاپیمای «افقهای نو» ناسا از کنار پلوتو، کامپیوتر این فضاپیما دچار نقص فنی شده و عملیات علمی در آن متوقف شدهاست. ناسا ميگويد بهبود كامل فضاپيما يك تا چند روز زمان نياز خواهد داشت و تا آن زمان افقهاي نو از جمعآوري اطلاعات علمي ناتوان خواهد بود.
چگونه پهپادهای کوچک کوادکوپتر در آینده به بهبود زندگی انسان ها کمک میکنند (+ عکس)
یکی از فناوری هایی که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته، پهپاد یا همان هواپیمای بدون سرنشین است. شرکت های بزرگی چون آمازون و گوگل از پهپاد برای تحویل بستههای پستی کوچک به شهروندان استفاده می کنند. هم چنین اعلام شده است که اداره پست کشور سوییس قصد دارد در سال جاری از روباتهای پرنده برای تحویل مرسولات پستی استفاده کند.
کاوشگر «افقهای نو» در ۵۱۰۰ کیلومتری پلوتو
ناسا اعلام کرد کاوشگر «افقهای نو» با چنان سرعتی در حال نزدیک شدن به پلوتو است که درصورت برخورد با جرم فضایی به اندازه دانه برنج منفجر می شود. ناسا همچنین اعلام کرد کاوشگر افقهای نو ۶ روز دیگر به فاصله ۵۱۰۰ کیلومتری پلوتو، آخرین عضو شاخص منظومه خورشیدی می رسد.
کوادکوپتر چیست؟
کوادکوپتر (به انگلیسی: Quadcopter یا Quadrotor) بالگرد گردنده بالی است که نیروی بَرآ (بالابرنده)ی آن به کمک چهار پروانه عمودی عمل می کند. این پهپاد کوچک دارای مصارف متعدد است و برای مطالعات تحقیقی و جستجو کاربرد دارد.
آشنایی با شیوهی ساخت موتور پرتابه فضاپیماها (+فیلم)
موتور پرتابه فضاپیماها ماشینهایی پرقدرت با مهندسی دقیق هستند که فضانوردان و ماهواره ها را به مدار زمین می فرستند.
نیروی قرار دادن فضانوردان و ماشینهای فضایی در فضا از موتورهای پرتابه فضاپیما صادر می شود. موتورهایی که با سوخت جامد یا مایع، یا هر دو کار میکنند.
راهکاری تازه برای پرواز طولانی مدت پهپادها
بزرگترین محدودیت فیزیکی پهپادهای کوچک، تأمین انرژی آنها است. مقدار مشخصی انرژی میتوان در باتریها ذخیره کرد و با افزایش تعداد باتری ، وزن پهپاد نیز افزایش مییابد. به همین علت مدت زمانی که یک کوآدروتور (پهپاد چهارموتوره) می تواند پرواز کند، محدود است. با ایده جدیدی که شرکت هورایزن آن مند سیستمز (Horizon Unmanned Systems) مبنی بر استفاده از یک منبع انرژی دیگر مثل پیل سوختی هیدروژنی پیشنهاد داده است، می توان بر این مشکل غلبه کرد.
ساخت مدل موتور جت به کمک فناوری چاپ سهبعدی
مهندسان شرکت جنرالالکتریک نوعی موتور جت ساده ارائه دادهاند که کاملا از اجزای چاپ سهبعدی ساخته شده است. به گزارش ایسنا، این موتور، 30 سانتیمتر طول و 20 سانتیمتر ارتفاع دارد و توسط «مرکز توسعه افزودنی هوانوردی» جنرال الکتریک در خارج از شهر سینسیناتی امریکا ساخته شده است.