آمادهسازی «اوریون» برای سفر بیسرنشین به ماه
لاکهید مارتین و ناسا تأیید کردند که کپسول «اوریون» که نقشی کلیدی در اجرایی شدن برنامه «آرتمیس» خواهد داشت، طی مأموریت «آرتمیس 1» بدون سرنشین به ماه خواهد رفت تا قابلیت خود، سیستم راهاندازی فضایی و سیستمهای پشتیبانی مرتبط را ثابت کند.
امضای تفاهمنامه سه جانبه میان صندوق نوآوری و شکوفایی، پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان فضایی ایران
با حضور وزیر ارتباطات و فناوی اطلاعات تفاهمنامه سهجانبه میان صندوق نوآوری و شکوفایی، پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان فضایی ایران منعقد شد.
فراخوان جذب کارگزار: تجاریسازی محصولات فناورانه / پژوهشگاه فضایی ایران
پژوهشگاه فضایی ایران در راستای تجاریسازی توانمندیهای خود از تعامل با شرکتهای کارگزار فعال در زمینه بازاریابی استقبال مینماید.
پرتاب ماهواره سنجشی تا مدار ۳۶ هزار کیلومتری در دستور کار است
به گفتهی رئیس سازمان فضایی ایران، اکنون پرتاب ماهواره سنجشی در فاصله ۵۰۰ کیلومتر و تا مدار ۳۶ هزار کیلومتری در دستور کار است و سه ماهواره ایران در این زمینه کامل میشود.
هجدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن هوافضای ایران (بهمن 98)
هجدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن هوافضای ایران در بهمنماه 1398 به همت دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
گردهمایی شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای حوزه فضایی (16 تا 18 تیرماه 1398)
گردهمایی شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای حوزه فضایی به همراه نمایشگاه محصولات فضایی و نشستهای تبادلی فناوری و نوآوری در تاریخ 16 تا 18 تیرماه 1398 برگزار میگردد.
ارائه تسهيلات به فناوریهای فضايی و خدمات فضاپايه
با دستور و حمایت وزیر ارتباطات مقرر شده است تا کارگروه تخصصی «فناوری های فضایی و خدمات فضاپایه» به عنوان پنجمین کارگروه به منظور حمایت از کسبوکارهای فضاپایه و اجرای برنامههای جدید سازمان فضایی ایجاد گردد.
نخستین موشک خصوصی ژاپنی به فضا رسید
هدف نهایی این شرکت خصوصی ارسال ماهوارههای کوچک به مدار با هزینه بسیار کمتر از پرتابهای دولتی است.
رشد 407 درصدی اقتصاد فضایی در 20 سال آینده
اقتصاد جهانی فضا در سال 2040 به بیش از 1.1 تریلیون دلار می رسد و رشد اقتصاد جهانی فضا در مقایسه با رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهانی بسیار زیاد است.
گزارش سالانه وضعیت اقتصادی صنعت فضایی ژاپن (+دریافت کتاب راهنمای محصولات و خدمات فضایی ژاپن)
در این بررسی، صنایع مرتبط با فضای ژاپن به چهار دسته شامل صنعت فضا، خدمات بهرهبرداری از فضا، تجهیزات تجاری مرتبط با فضا و کاربری تقسیم شدهاند.