شركت آويسا صنعت ویرا
شركت مهندسي آويسا صنعت در سال ۱۳۸۶ به ثبت رسيده و با هدف ارائه خدمات مشاوره، طراحي، نظارت و اجرای پروژههای مهندسی و صنعتي، فعاليت خود را آغاز نمود.
دوره 147 ام کشوری فناوری پهپاد، مقررات هوایی و ایمنی پرواز در کرمانشاه
147 امین دوره کشوری فناوری پهپاد، مقررات هوایی و ایمنی پرواز به همت اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 8 و 9 اسفندماه 1397 در کرمانشاه برگزار میگردد.
پهپادهای ایرانی با برند ملی اوج میگیرند
صنعت پهپاد برای کشور میتواند ارزش افزوده بالایی ایجاد کند به همین دلیل نیز بایستی به این صنعت ارزشآفرین توجه ویژه ای صورت گیرد.
بزرگترین سازنده ربات پرنده دنیا چگونه شکل گرفت
پنجاهوهفتمین ثروتمند حوزه فناوری، سیوهشتمین فرد ثروتمند چین با دارایی خالص معادل 3.6 میلیارد دلار، فرانک وانگ نخستین فردی است که از محل کار روی پهپادها [ربات های پرنده] میلیاردر شده.
ساخت روبات پرنده غریق نجات توسط یک استارتاپ اسپانیایی (+تصاویر)
استارتاپ اسپانیایی "GeneralDrones" روبات پرنده ای ساخته است که غریق نجات است و میتواند جان افرادی که در حال غرق شدن در دریا هستند را نجات دهد.
نامزدهای برگزیده رقابت تصویربرداری هوایی با روبات پرنده (+تصاویر)
رقابت "عکاسی با روبات پرنده" که رقابتی در زمینه عکاسی است، آثار بسیاری را از هنر عکسبرداری هوایی به نمایش میگذارد. رقابتهای امسال، شامل تصاویر بسیاری از جمله تصاویر باشکوه انتزاعی و تصاویر منحصربهفرد از زندگی شهری بود.
ساخت ربات پرنده کم صدا
در حال حاضر نمونه اولیهای از پهپاد زمزمه ساخته شده است و ظاهر آن شبیه به یک کوآدکوپتر معمولی است. با این حال به جای استفاده از پروانه (ملخ هواپیما) معمولی، در ربات پرنده "زمزمه" روتورهای پرهداری حلقه شکلی به کار گرفته شده است.
تراشهای برای هدایت ربات های پرنده مینیاتوری
پژوهشگران دانشگاه MIT تراشهای موسوم به «ناوین» (Navion) ابداع کردهاند. این تراشه آنقدر کوچک است (حدود 0/03 اینچ مربع) که میتوان آن را در پهپادی به اندازه یک زنبور قرار داد و آنقدر از نظر نیرو کارآمد است که میتواند در هر ثانیه، تصاویر ثبت شده با دوربین را در 171 قاب قرار دهد.
تلاش برای تغییر تعریف FFA از پهپاد کوچک
جدیدترین پژوهشهای انجام شده توسط مؤسسات مرتبط با تصادفات نشان میدهد که پهپادهای سبکتر از 1/2 کیلوگرم در صورت سقوط جراحت جدیای به انسان وارد نمیکنند و این درحالی است که پهپادهای 11 کیلویی میتوانند جراحتی معادل 70 درصد به افراد روی زمین وارد کنند.
سقوط آزاد از کوآدکوپتر
یک پهپادساز لیتوانیایی اخیر ویدئویی از ربات پرندهی ملخدار خود منتشر کرده است که انسان را به هوا میبرد و در ارتفاع برای پرش با چتر رها میکند.