هزینه 120 میلیون دلاری گردشگری در کره ماه

روسیه اعلام کرد که برای انجام سفرهای گردشگری فضایی به ماه براساس درخواست‌های ارائه شده برنامه‌ریزی می کند که هزینه آن برای هر نفر 120 میلیون دلار خواهد بود. گردشگران در قالب این سفر می توانند یک بار مدار کره ماه را دور بزنند.

آغاز ساخت فضاپیمای روسی «فدراسیون» برای سفر به ماه

آژانس فضایی فدرال روسیه از آغاز طراحی و ساخت فضاپیمای فوق سنگین در این کشور خبر داد که با توان حمل 160تن بار قرار است در سفرهای فضایی به کره ماه از آن استفاده شود. براساس برنامه‌ریزی در حال انجام، متقاضیان با استفاده از فضاپیمای پیشرفته و مجهز روسی برخوردار از امکانات لازم راهی سفر به ماه خواهند شد که در قالب این سفر می توانند یک بار مدار این کره را دور بزنند.

کاوشگر شیاپارلی اروپا مهر امسال به مریخ می‌رسد

کاوشگر شیاپارلی (Schiaparelli)، بخشی از محموله‌ای‌‌ است که در راه سیاره سرخ قرار دارد و در واقع آزمونی برای سیستم فرود سازمان فضایی اروپا محسوب می‌شود. این کاوشگر به همراه یک ماهواره بررسی گازها به مدار مریخ می‌رود و از آنجا روی سطح این سیاره فرود می‌آید.

استفاده از آیینه‌های نانویی در ساخت تلسکوپ‌ ماهواره‌‌های مکعبی

شرکت لایت ویت تلکسوپ با همکاری سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا)، اقدام به تولید آیینه‌ای از جنس رزین و نانولوله کربنی کرده است که در ساخت تلسکوپ‌های مورد استفاده در ماهواره‌های کوچک به کار می رود.

ماهواره مصباح آماده پرتاب است/ماهواره ناهید در مراحل نهایی

معاون فناوری فضایی سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره مصباح که با همکاری ایران و ایتالیا طراحی و ساخته شده، آماده پرتاب است. ماهواره ناهید نیز مراحل نهایی ساخت خود را طی می کند و امسال پرتاب می شود. تاکنون طراحی و ساخت ماهواره های رصد، نوید، ظفر، دوستی و آت ست در دستور کار سازمان فضایی ایران بوده است.

پرتاب ماهواره‌های دانشجویی از سوی سازمان «اپسکو»

رییس سازمان فضایی ایران با تاکید بر برگزاری مسابقه دانشجویی ماهواره‌ مکعبی در کشورهای عضو اپسکو گفت: برندگان ملی این مسابقات می‌توانند به سازمان اپسکو معرفی شوند و این سازمان نیز با هزینه‌های پایین به پرتاب ماهواره‌های دانشجویی اقدام کند.

فضانوردان ماموریت اکسپدیشن 48 معرفی شدند

ماموریت جدید ناسا با همکاری آژانس فضایی اروپا، آژانس فضایی روسیه، آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن، آژانس فضایی ایتالیا و برزیل انجام می‌گیرد. این فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی به انجام آزمایشات زیست شناسی، زیست فناوری، علوم فیزیک و زمین شناسی  خواهند پرداخت. به گزارش ناسا، انجام این آزمایشات به  ماموریت آینده سفر به مریخ و همچنین کاوش در اعماق فضا کمک خواهد کرد.

اگزومارس؛ نحوه ضدعفونی کردن ابزاری که به سیاره سرخ فرستاده می شود

مأموریت فضایی اگزومارس برای یافتن نشانه های حیات است و ابزاری که با اگزومارس به فضا می روند باید قبل از پرتاب به فضا استرلیزه شوند تا حیات روی سطح سیاره را آلوده نکنند. می دانیم که روی سطح زمین باکتری های فوق العاده مقاومی وجود دارند که می توانند شرایط سخت محیطی را تحمل کنند و در سفر فضایی روی عرشه فضا پیما زنده بمانند.

ناسا قرارداد با تلسکوپ فضایی هابل را تا سال 2021 تمدید کرد

تلسکوپ فضایی هابل (Hubble Space Telescope) تلسکوپی است که در سال ۱۹۹۰ توسط شاتل دیسکاوری در مدار قرار گرفت. نام این تلسکوپ از نام کیهان‌شناسی به نام ادوین هابل گرفته شده است. اگرچه هابل اولین تلسکوپ فضایی نبود ولی یکی از بزرگترین و پرکاربردترین‌ها به شمار می‌آید.

اگزومارس در کدام قسمت سیاره سرخ باید نشانه‌های حیات را جست‌وجو کند؟

در طول سال ۲۰۱۶، فضاپیمای اگزومارس (Exomars) اینک به سوی مریخ می‌رود و مأموریتش جست‌وجوی نشانه‌های حیات در این سیاره است. وقتی در ماه اکتبر به مقصد برسد، کاوشگری را به سوی سطح سیاره خواهد فرستاد. این کاوشگر، نخستین فرود کنترل شده ابزاری روی سطح سیاره سرخ خواهد بود.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری