تأخیر در پروژه فرود روی مریخ روسیه-اروپا

پروژه فرود و اکتشاف روی مریخ که پروژه‌ای مشترک میان سازمان فضایی فدرال روسیه و سازمان فضایی اروپاست و قرار است در دو مرحله انجام شود، شامل یک ماهواره مریخ‌گرد و یک مرکز فرود روی مریخ به همراه یک مریخ‌نورد است که می‌تواند تا عمق دو متری سطح را حفاری و نمونه‌برداری و آزمایش کند.

اگزومارس و جستجوی حیات در مریخ

هنگامی که اگزومارس در ماه اکتبر آینده به سیاره سرخ برسد به چند بخش تقسیم می شود. فضاپیمای اصلی در مدار مریخ می ماند و یک کاوشگر کوچک به نام شیاپارالی (Schiaparelli)، روی سطح مریخ می نشیند.

اکسومارس؛ ماموریتی برای یافتن رگه هایی از حیات بر مریخ

آیا پروژه اکسومارس (Exomars) خواهدتوانست امکان وجود حیات در گذشته و حال مریخ را یک بار و برای همیشه اثبات کند؟ برای پاسخ به این سوال و توضیح بیشتر یکی از مریخ شناسان برتر اروپا، استاد کتی کوانتان ناتاف از دانشگاه لیون فرانسه به چند سوال یورونیوز پاسخ می گوید.

سازمان فضایی اروپا به دنبال ساخت پایگاه دائمی در کره ماه

پروژه آپولو، یکی از بزرگترین پروژه‌های فضایی بود که در اوایل سال‌های ۱۹۶۰ میلادی آغاز شد و طی ده سال فرود انسان را روی کره ماه ممکن ساخت. آژانس فضایی اروپا قصد دارد پایگاهی دائمی روی سطح کره ماه بسازد. قرار است سازمان‌های مختلف فضایی و فضانوردان از سراسر جهان به این ایستگاه دسترسی داشته باشند.

امضای تفاهم‌نامه بین دانشگاه‌های شیراز و هوافضای مسکو

بر اساس این تفاهم‌نامه، تبادل استاد و دانشجو و اجرای طرح‌های علمی پژوهشی بین دو دانشگاه تقویت خواهد شد و شاهد افزایش سطح علمی دانشگاه و بهره‌گیری از دانش پژوهشگران در فعالیت‌های علمی تحقیقاتی امکان‌پذیر خواهد شد.

مشکلات پیش رو برای سفر به مریخ و سکونت در آن

گفته می‌شود مریخ دومین خانه‌ی انسان خواهد بود؛ نزدیک‌تر بودن این سیاره به زمین و شرایط مناسب‌تر نسبت به باقی سیارات منظومه‌ی شمسی، سیاره‌ی سرخ را به محتمل‌ترین کاندید برای مهاجرت انسان تبدیل کرده است. اما برای مسکونی کردن مریخ، طی مسافت ۲۲۵ میلیون کیلومتری قسمت آسان ماجرا خواهد بود.

برنامه‌ی باز آلدرین برای تبدیل مریخ به سکونت‌گاه انسان

دومین مردی که توانسته روی ماه قدم بردارد، اکنون درحال برنامه‌ریزی روی نقشه‌ای بزرگ برای تبدیل کردن مریخ به مستعمره انسان‌ها تا ۲۵ سال آینده است. بر پایه‌ی گزارش ساينس الرت، باز آلدرين با راه‌اندازي يك موسسه فضايي جديد و با همكاري موسسه تكنولوژي فلوريدا قصد دارد تا سال 2040 راهكاري براي قابل سكونت كردن سياره مريخ بيابد.

چشم انداز فصل جدید فناوری هوایی در ایران/ روس‌ها پیشقدم شدند

سفر معاون رئیس جمهور به روسیه و بازدید از نمایشگاه هوافضای این کشور که منتج به دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه شد، فصل جدیدی از مناسبات علمی فناوری پیش روی تهران و مسکو گشود.

ابراز تمایل چین و شرکت «لوفت‌هانزا» برای همکاری با ایران در زمینه‌های فضایی و هوایی

شرکت‌های مختلف خارجی در جریان برپایی نمایشگاه هوافضای ماکس ٢٠١٥ با مراجعه به غرفه های جمهوری اسلامی ایران خواهان برقراری روابط علمی و همکاری های گوناگون در زمینه های فناوری هستند که برای نمونه می توان به کشورهای آلمان، چین، روسیه، هند، ایتالیا، فرانسه، امارات و ... اشاره کرد.

تمرینات شبیه سازی زندگی در مریخ آغاز شد

اسکان دادن انسان در کره مریخ دستمایه گمانه‌ زنی و مطالعات جدی بوده‌ زیرا شرایط سطحی این سیاره و وجود آب در آن باعث شده تا بتوان آن را قابل زیست‌ ترین مکان خارج از کره زمین در منظومه خورشیدی دانست.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری