پژوهش‌های ناسا بر روی ربات‌های انسان‌نما برای ماموریت‌های فضایی آینده

سازمان هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا برای انجام تحقیقات پیشرفته و توسعه فضانوردان رباتیک، دو ربات والکری R5 را به موسسه فناوری ماساچوست (MIT) و دانشگاه نورث‌وسترن فرستاده است که می‌توانند طلایه‌داران ماموریت‌های سرنشین‌دار و دستیار انسان‌ها در سفر به مریخ باشند.

رونمایی از لباس فضایی اهدایی فضانورد مسلمان قرقیز در تهران

در کارگاه آموزشی آشنایی با فناوری فضایی که با حضور سیروس برزو، پیشگام ترویج دانش فضایی و برنده جایزه ترویج علم ایران در یک دبیرستان دخترانه تهران برگزار شد برای نخستین بار از لباس فضایی اهدایی فضانورد مسلمان سازمان فضایی روسیه به مجموعه یادمان‌های فضایی این روزنامه‌نگار علمی رونمایی شد.

رونمایی از کاوشگر مریخ جدید چین

مدل طلایی این کاوشگر که یک سوم اندازه واقعی آن است، در غرفه شرکت علوم و فناوری صنعت هوافضا به نمایش درآمده است. این نمایشگاه از دیروز (سه‌شنبه) آغاز شده و تا روز شنبه (16 آبان) ادامه دارد.

پنج فناوری شگفت‌انگیز برای تحقق سفر به مریخ

ناسا در تلاش برای توسعه‌ی جدیدترین تجهیزات و فناوری‌ها است تا در سال ۲۰۳۰ سفر خود به مریخ را محقق کند. در نقشه‌ی راه ارائه شده توسط این آژانس به برخی موارد عجیب و شگفت‌انگیزی نیز اشاره شده بود که در ادامه به مرور آن‌ها خواهیم پرداخت.

قرارداد ساخت نسل جدید پیشرفته‌ترین بمب‌افکن جهان منعقد شد

نسل جدید پیشرفته ترین بمب‌افکن‌های جهان با قراردادی به ارزش ۲۱.۴ میلیارد دلار توسط شرکت تجهیزات نظامی «نورثروپ گرومن» آمریکا ساخته می شود. این قرارداد میان نیروی هوایی آمریکا و شرکت نورتروپ گرومن منعقد شده تا بمب افکن برد طولانی LRS-B طراحی و ساخته شود.

انتشار ماهنامه «فناوری فضایی»، شماره 1، مهر 94

شماره يك ماهنامه علمي، خبري و تحليلي فناوري فضايي به مناسبت هفته جهانی فضا، با مطالبی جذاب و متنوع در حوزه فضا و فناوری‌های فضایی، آخرین اکتشافات و پیشرفت‌های این حوزه، منتشر شد.

برگزاری «جشنواره فضا» در گنبد مینای پارک آب و آتش تهران، مهر 94

"جشنواره فضا" ویژه هفته جهانی فضا به همت پژوهشگاه فضایی ایران با برنامه‌های متنوع آموزشی در روزهای شانزدهم و هفدهم مهر 1394 برگزار می‌شود.

ارائه مدل فضایی ماهواره مخابراتی در نمایشگاه تلکام 2015

پژوهشگاه فضایی ایران، همراه با دیگر مجموعه‌های وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در شانزدهمین نمایشگاه تلکام ۲۰۱۵، شرکت نموده و برخی از محصولات و دست‌آوردهای پژوهشکده‌ها و واحدهای پژوهشی خود را در عرصه علوم و فناوری فضایی در معرض دید عموم قرار داده است.

مختصری درباره پارک فناوری پردیس (+عکس)

پارك فناوري پرديس به‌عنوان مهم‌ترين و بزرگترين پارك فناوري كشور در سال 1384 در زيرمجموعه نهاد رياست‌جمهوري با هدف تجاري‌سازي دستاوردهاي فناوران و ايجاد بستر مناسب براي رشد فناوري و توسعه بازار شركت‌هاي دانش‌بنيان تاسيس شد.

سخنرانی علمی: چالش‌های قرن بیست‌ویکم اکتشافات فضایی و نانو فناوری (مهر 94)

سخنرانی علمی با موضوع «چالش‌های قرن بیست‌ویکم اکتشافات فضایی و نانو فناوری» از سلسله سخنرانی‌های علمی پژوهشگاه هوافضا و انجمن هوافضای ایران در مهر ماه 94 برگزار می‌شود.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری