پهپادی برای کاوش و رصد «اروپا»

«اروپا» نام یکی از شصت و دو ماه سیاره مشتری است. این ماه در سال ۱۶۱۰ میلادی توسط گالیله کشف شد. چهار ماه از بزرگترین ماه‌ های مشتری به ترتیب دوری از این سیاره عبارتند از: آیو، اروپا، گانیمد و کالیستو. «اروپا» دارای سطحی از یخ صاف و ترک خورده است.

تاریخ ویرایش: 8 مهر ماه 1394

ناسا از ساخت پهپادی خبر داده که زیر آب حرکت کرده و می تواند تبدیل به امید جدیدی برای رصد «اروپا»، (قمر مشتری) شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، «اروپا» نام یکی از شصت و دو ماه سیاره مشتری است. این ماه در سال ۱۶۱۰ میلادی توسط گالیله کشف شد. چهار ماه از بزرگترین ماه‌ های مشتری به ترتیب دوری از این سیاره عبارتند از: آیو، اروپا، گانیمد و کالیستو. «اروپا» دارای سطحی از یخ صاف و ترک خورده است.

پهپادی برای کاوش و رصد «اروپا»

تحقیقات گذشته محققان از وجود اقیانوسی از آب زیر سطح «اروپا» خبر داده بود. این قمر بیش از سه برابر زمین منابع آبی داشته، در نتیجه بررسی و مطالعه آن کاری دشوار بوده و فناوری های مخصوص به خود را می طلبد.

اکنون ناسا از ساخت پهپاد جدیدی خبر داده که می تواند در زیر آب حرکت کرده و به رصد و بررسی قمر «اروپا» بپردازد. این پهپاد می تواند مشکلات متعددی که در برابر کارشناسان ناسا برای رصد این قمر وجود داشت را حذف کند. این پهپاد در مراحل اولیه ساخت خود به سر می برد و کارشناسان ناسا امیدوارند تا بین سال های ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰ میلادی بتوانند این پهپاد را تکمیل کرده و برای آغاز پروژه ای جدید به فضا پرتاب کنند.

مطالعه «اروپا» بدین دلیل حائز اهمیت است که می تواند قمری برای یافتن حیات فرا زمینی در کهکشان راه شیری باشد. زیرا میزان اکسیژن و لایه های سطحی یخ زده «اروپا» برای حمایت از نمونه های زیادی از حیات از جمله جانوران میکروسکوپی کافی است. در حال حاضر، هیچ مدرک یا نشانه ای مبنی بر وجود حیات در این قمر کشف نشده اما محققان امیدوارند که با مطالعات بیشتر بتوانند به شناخت کامل تری از این قمر دست پیدا کنند.

Andy Klesh سرپرست این پروژه ناسا می گوید: « این پهپاد امید جدیدی است که می تواند ما را در شناخت «اروپا» یاری دهد. شباهت قابل توجهی بین اعماق اقیانوس ها و فضا وجود دارد. ساخت این پهپاد اولین گام مهمی است که برای شناخت «اروپا» یا سایر قمرها و سیاراتی که دارای سطحی یخی یا مملوء از آب هستند، انجام می شود.»

بیشتر بخوانید
تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دیدگاه کاربران
فرستادن دیدگاه جدید
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi