دو سال دیگر نخستین بالن گردشگری فضایی جهان به پرواز در میآید
شرکت World View که در آریزونای آمریکا مستقر است، تلاش دارد تا نخستین گروه از گردشگران فضایی ثبت نام کرده خود را به لایه استراتوسفر زمین برساند. این اتفاق مهم قرار است در سال ۲۰۱۷ روی دهد.
دو سال دیگر نخستین بالن ویژه گردشگری در لبه فضا به پرواز درخواهد آمد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مهمترین ویژگی این سبک از توسعه گردشگری فضایی در این است که خبری از راکت و سیستم های پرتابی مشابه نخواهد بود.
شرکت World View که در آریزونای آمریکا مستقر است، تلاش دارد تا نخستین گروه از گردشگران فضایی ثبت نام کرده خود را به لایه استراتوسفر زمین برساند. این اتفاق مهم قرار است در سال ۲۰۱۷ روی دهد.
هر یک از صندلی های این سفر گردشگری ۷۵ هزار دلار قیمت دارد. آنها به مدت دو ساعت حضور در ارتفاع ۳۰ و هزار و ۵۰۰ متری زمین را تجربه خواهند کرد یعنی جایی که لبه فضا نام دارد. آنهایی که در این ارتفاع قرار می گیرند شاهد تاریکی مطلق فضا در بالای سر و انحنای زمین در زیر پای خود خواهند بود.
این مسافران (که شش تن خواهند بود) سوار بر کپسول تحت فشاری می شوند که توسط دو خدمه آموزش دیده و ماهر هدایت می شود.
بر اساس برنامهریزیهای دقیقی که در این زمینه صورت گرفته است، بالنی مملو از گاز هلیوم، کپسول ۴۵۳۵ کیلوگرمی را از زمین بلند کرده و در فاصله زمانی بین ۹۰ دقیقه تا دو ساعت به لایه استراتوسفر زمین می رساند.
در حالی که هنوز تصمیم قطعی برای به پرواز درآمدن بالن و کپسول آن تخاذ نشده اما به نظر می رسد یکی از دو گزینه فلوریدا یا آریزونا انتخاب نهایی مدیران این شرکت باشد.
22 اردیبهشت ماه 1405
بالگرد مریخی جدید ناسا دیوار صوتی را میشکند
22 فروردین ماه 1405
گام بعدی ناسا پس از موفقیت «آرتمیس ۲» چیست؟
21 فروردین ماه 1405
تاکسیهای هوایی در ۲۶ ایالت آمریکا به پرواز درخواهند آمد
21 فروردین ماه 1405
آغاز ثبتنام گردشگری فضایی چین برای سال ۲۰۲۸
20 فروردین ماه 1405
جزئیات جدید از نخستین ماموریت بازرسی ماهوارهای چندمداری جهان / پاکسازی مداری و حذف پسماندهای فضایی
19 فروردین ماه 1405
نامگذاری نقطه روشن ماه به یاد همسر فقید فرمانده «آرتمیس ۲» / ثبت رکورد دورترین فاصله انسان از زمین

















































