نقطه عطف در پرتاب فضایی با سومین پرتاب پیدرپی فالکون ۹
شرکت فضایی خصوصی "اسپیسایکس" قصد دارد برای سومین بار پیاپی از موشک جدید "فالکون ۹" استفاده کند که این یک اتفاق مهم در صنعت فضایی خواهد بود.
شرکت فضایی خصوصی "اسپیسایکس" قصد دارد برای سومین بار متوالی از موشک جدید "فالکون ۹" استفاده کند که این یک اتفاق مهم در صنعت فضایی خواهد بود.
به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، شرکت فضایی "اسپیسایکس" (SpaceX) در حال آماده سازی برای پرتاب طراحی نهایی "فالکون ۹" برای سومین بار و تنها چند ماه پس از استفاده مجدد از آن برای تحویل یک ماهواره به مدار زمین است.
این حرکت یک نقطه عطف برای این شرکت فضایی خصوصی است، چرا که برای نخستین بار است که یک موشک تک مرحلهای بیش از دو بار برای انجام ماموریت استفاده میشود.
"فالکون ۹" در سومین پرتاب خود در تاریخ ۱۹ نوامبر به منظور ارسال چندین ماهواره کوچک استفاده خواهد شد.
شرکت اسپیسایکس هنوز این ماموریت را تایید نکرده است، اما این پرتاب در صورت انجام، به معنی یک گام بزرگ در پرواز فضایی مقرون به صرفه و قابل دسترس است. اسپیسایکس میگوید که در حال ممکن کردن دسترسی روزمره به فضا است.
"لارس هافمن" یک از سران این شرکت گفت: ما بیش از ۶۰ بار فالکون ۹ را پرتاب کردهایم. تاکنون هم ۳۰ بار پیشران تک مرحلهای خود را فرود آوردهایم و ۱۶ بار مجددا از آن استفاده کردهایم. اکنون در حال آماده سازی این پیشران برای سومین پرتاب متوالی هستیم. قابل اطمینان بودن، کارایی بالا و دسترسی ارزان به فضا، همگی چیزهایی هستند که با این پرتاب ممکن میشوند.
این کار همچنین میتواند به عنوان یک مقدمه چینی برای تحقق ماموریتهای مریخی تلقی شود.
برنامه این است که از طراحی نهایی موشک "بلوک ۵" برای ۱۰ پرتاب متوالی استفاده شود، قبل از آنکه نیاز به بازنگری و بازبینی داشته باشد تا در مجموع ۱۰۰ پرتاب را انجام دهد.
- 16 مهر ماه 1403
تست بوستر جدید فضاپیمای نیوشپرد شرکت «بلو اوریجین» در پرواز شماره NS-27 - 2 مهر ماه 1403
چراغ سبز ناسا به ماژول قمری ایتالیایی برای برنامه آرتمیس - 1 مهر ماه 1403
انتشار فصلنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 2، تابستان 1403 (+دریافت نسخه دیجیتال) - 31 شهریور ماه 1403
شرکت امبرائر جایزه فون کارمان را برای همکاری بینالمللی در هوانوردی دریافت کرد - 22 شهریور ماه 1403
کپسول مشکلدار بوئینگ بدون سرنشین به زمین بازگشت و دو فضانورد آن جا ماندند - 18 شهریور ماه 1403
یک ایرانی در میان سرنشینان جدیدترین ماموریت گردشگری فضایی زیرمداری «بلو اوریجین» (+تصاویر)