پرتاب موفقیتآمیز راکت بنیانگذار آمازون
ثروتمندان بسیاری مانند الون ماسک موسس شرکت تسلا موتورز بخش زیادی از سرمایه خود را به پروژه های فضایی یا کارهای نوآورانه اختصاص می دهند. اکنون پس از موسس تسلاموتورز نوبت به «جف بزوس» موسس آمازون رسیده تا وارد چنین پروژه هایی شود.
شرکت های ثروتمند خصوصی وارد پروژه های پرتاب راکت و سفینه های فضایی شده اند تا انحصار چنین پرتاب هایی را از دست ناسا خارج کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، ثروتمندان بسیاری مانند الون ماسک موسس شرکت تسلا موتورز بخش زیادی از سرمایه خود را به پروژه های فضایی یا کارهای نوآورانه اختصاص می دهند. اکنون پس از موسس تسلاموتورز نوبت به «جف بزوس» موسس آمازون رسیده تا وارد چنین پروژه هایی شود.
در روزهای گذشته، اولین پرتاب موفقیت آمیز راکتی از مجموعه Blue Origin متعلق به بزوس صورت گرفت تا این کمپانی رسما به لیست شرکت های فضایی بپیوندد. این کمپانی در سال های گذشته، آزمایش هایی را بر موتور هیدروژنی مایع BE-۳ engine انجام داده و به مرور زمان این راکت برای پرتاب آماده شد. موتور این راکت با موفقیت توانست قدرت لازم برای پرتاب یک کپسول حمل خدمه را با سرعت ۳ ماخ (سرعت فرا صوت به سرعتی گفته می شود که از سرعت صوت (۳۴۳ متر بر ثانیه) بیشتر باشد. واحد سرعت فراصوت «ماخ» است و به تعداد ضریب سرعت می گویند مثلاً صدا یک ماخ سرعت دارد) و تا ارتفاع ۳۰۷,۰۰۰ پا (۹۳۵۷۳ متر) تامین کند.
این راکت همانند سایر راکت ها یا فضاپیماهایی که تاکنون پرتاب شده اند دارای نقص هایی بوده که کارشناسان امیدوارند به مرور رفع شود. این راکت همانند پروژه Falcon ۹ از قابلیت استفاده دوباره و مجدد برخوردار است اما در پرتاب اولیه به دلیل فقدان فشار در سیستم هیدرولیک قابل استفاده مجدد نخواهد بود.
20 فروردین ماه 1404
زنان ایرانی در فضا: سفیران افتخار، علم و الهام16 فروردین ماه 1404
چرا باید به مریخ سفر کنیم؟16 فروردین ماه 1404
فهرست نوشتارهای مرتبط با پهپادها و رباتهای پرنده3 فروردین ماه 1404
کارزارهای تبلیغاتی در صنعت هوانوردی: استراتژیها، نمونههای موفق و چالشها3 فروردین ماه 1404
بدن در گرانش صفر: تأثیرات اقامت طولانیمدت در فضا بر سلامت انسان2 فروردین ماه 1404
پایان موفق ماموریت کرو-9 اسپیسایکس: نجات و بازگرداندن فضانوردان استارلاینر بویینگ