رادیو ناوبری در هلیکوپتر
نویسنده: علي اكبر اخگري
ناشر: مولف
تعداد صفحات: 106 صفحه
دادههای فضایی میتواند به مدیریت بحران کمک کند
در پژوهشگاه فضایی به عنوان پژوهشگاه عملیاتی این اصل رعایت میشود که هر خدمت و محصول تولیدی این پژوهشگاه دارای یک مشتری و برای رفع نیاز سازمانها و دستگاههای مختلف باشد
دو خدمت فضایی برای مدیریت بحران سیل: استقرار بالن مدیریت بحران پژوهشگاه فضایی در لرستان/استفاده از تصاویر داخلی در مدیریت سیل
رییس پژوهشگاه فضایی ایران از ارائه دو خدمت فضایی در مدیریت بحران سیل اخیر خبر داد و گفت: در پی وقوع سیل اخیر با استفاده از تصاویر راداری نسبت به تهیه نقشههای سیل اقدام کردیم که این تصاویر در اختیار مسوولان عالی رتبه کشور قرار گرفت.
خطر خردهزبالههای فضایی برای آینده کاوشهای کیهانی چیست؟ (+ویدیو)
ایستگاه فضایی بینالمللی برای برخورد نکردن با این قطعات تاکنون در ۱۲ مورد مجبور به جابجایی شده است. خطر دیگر برخورد با صدها ماهواره رصدکننده و مخابراتی است که در حال چرخش دور زمین هستند.
خودرو پرنده «نکسوس» شرکت بل (+تصاویر و ویدیو)
شرکت «بل» در نمایشگاه CES 2019 از خودرو هوایی خود با نام بل نکسوس (Bell Nexus) رونمایی کرد. این شرکت یکی از شرکای اصلی اوبر برای راهاندازی سرویس حمل و نقل هوایی است.
طراحی آیندهنگر بالهای هواپیما توسط مهندسان اروپایی (+تصویر و ویدیو)
مهندسان اروپایی مشغول ساخت هواپیماهایی هستند که بتوانند نیازهای آینده صنعت هوافضا را برآورده کنند. هدف اصلی این پروژه، طراحی هواپیماهایی است که با مصرف سوخت کمتر تعداد بیشتری مسافر را حمل کنند.
تجهیز استانهای کشور به ۲۰ بالن مخابراتی/قراردادن کشتی هوایی در لایه استراتسفر تا ۲ سالآینده
این پروژه ذیل طرح کشتی فضایی اجرایی شده است و از کشتی فضایی میتوان برای حمل محموله مخابراتی، محموله پایشی، تصویربرداری و جابهجایی بار و مسافر بهره برد.
تاکسی پرنده «ولوکوپتر» این بار در آسمان سنگاپور (+تصاویر)
شرکت «ولوکوپتر» اعلام کرد که در نیمه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی، تاکسی هوایی خودران خود را در شهر آزمایش خواهد کرد.
طراحی کشتی هوایی بدون سرنشین با هدف انجام پایش پلیس و عملیات نجات (+تصاویر)
این وسیله نقلیه هوایی که آلودگی هوایی و صوتی آن صفر است، «اون» (Eon) نام دارد و توسط شرکت هواپیمایی آوالون (Avalon) ساخته شده است.
پاکستان، کنترل بزرگ ترین ماهواره فضایی خود را به دست گرفت
متخصصان پاکستانی پس از پرتاب موفقیت آمیز بزرگترین ماهواره این کشور به فضا، کنترل کامل آن را به دست گرفتند.