نقش بیبدیل فناوری فضایی در توسعه کسبوکارها
فناوری فضایی چه تاثیری بر توسعه کسبوکار کشور دارد؟ آیا شرکتهای کسبوکار دارای دستهبندی خاصی هستند؟ چند درصد این شرکتهای به شکل استارتاپی فعالیت دارند؟ در ادامه بخوانید.
پرتاب ماهواره سنجشی تا مدار ۳۶ هزار کیلومتری در دستور کار است
به گفتهی رئیس سازمان فضایی ایران، اکنون پرتاب ماهواره سنجشی در فاصله ۵۰۰ کیلومتر و تا مدار ۳۶ هزار کیلومتری در دستور کار است و سه ماهواره ایران در این زمینه کامل میشود.
تحریم و تغییر در سیاست ها مهم ترین موانع توسعه صنعت ماهواره هستند
فناوری یا صنعت هوافضا و ساخت و پرتاب ماهواره ها به عنوان بخشی از این فناوری، اکنون به صنعتی مهم در زندگی هر روزه ما تبدیل شده و به نوعی دیگر بر روز و شب مان تاثیر می گذارد.
گشایش بابهای علم و فناوری در حوزه هوافضا پس از اجرای برجام
رییس مرکز ملی فضایی ایران با اشاره به تعدد تبادل هیات های علمی خارجی با ایران در دوره پسابرجام گفت: پس ازاجرایی شدن برجام، باب های علم و فناوری بسیار خوبی به روی کشور باز شد که یکی از حوزههای آن، هوافضا است.
اولویتهای نوسازی ناوگان هوایی/هوای «هوا» را باید داشت!
بخش هوایی کشور بهواسطه ارتباطات گسترده بینالمللی و الزام در رعایت استانداردهای پیچیده و محکم مراجع ذیربط بینالمللی به مراتب بیشتر از سایر بخشهای حملونقل از تحریمها آسیب دیده و لازم است نوسازی آن اول بهمنظور حفظ قابلیت اطمینان و ایمنی و دوم بهمنظور کسب جایگاههای از دسترفته قبلی و حداقل در سطح منطقه در اولویت باشد.
تصاویر اولین هواپیمای نو ایرباس که قرار است تحویل ایران شود
تصاویر جدیدی که گفته میشود اولین هواپیمای مسافربری ایرباس برای تحویل به ایران است منتشر شده است. این عکسها توسط یک عکاس آلمانی در فرودگاه Finkenwerder شهر هامبورگ گرفته شده است. گزارشهاي منتشر شده نشان ميدهد اين هواپيماي ايرباس A321 آخرين مراحل آمادهسازي خود را براي تحويل به ايراناير طي ميكند.
با نهایی شدن قرارداد؛ نخستین هواپیماهای ایرباس نوروز 96 به ایران میرسند
با نهایی شدن این قرارداد در سال ۲۰۱۷ بین هفت تا هشت فروند هواپیمای جدید ایرباس تحویل این شرکت ایرانی شود، موضوعی که به نظر میرسد امکان اجرایی شدن آن تا پایان سال جاری خورشیدی نیز وجود دارد.
ورود نخستین سری ایرباسها به ایران؛ احتمالاً در اواخر پاییز
وزیر راه و شهرسازی گفت: اولین سری از هواپیماهای جدید ایرباس به شرط ارائه مجوزها از سوی اوفک احتمالا تا اواخر پاییز وارد ناوگان هوایی کشورمان میشود. نوسازی ناوگان هوایی با خرید بدون واسطه هواپیما از ایرباس و بویینگ به عنوان یکی از موفقیتهای پس از برجام نه تنها در حوزه وزارت راه و شهرسازی بلکه در سطح کلان و ملی قلمداد میشود.
مذاکرات با میتسوبیشی: خرید 25 فروند هواپیما به قیمت 500 میلیون دلار برای هواپیمایی آسمان
اصغر فخریه کاشان، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی، درباره خرید هواپیماهای کوتاه برد از میتسوبیشی ژاپن اظهار داشت: علاقهمند هستیم بخشی از ناوگان هوایی کوچک و با برد کوتاه را از ژاپن تامین کنیم. وی افزود: تعداد هواپیماهای مورد نیاز را باید خود ایرلاینها پیشنهاد دهند اما با میتسوبیشی ژاپن برای خرید 25 فروند هواپیما مذاکرات شروع شده است.
بویینگ، ایرباس و دیگر دوستان
شرکتهای هواپیماسازی مانند امبرائر برزیل، بمباردیه کانادا، میتسوبیشی ژاپن و سوخو روسیه تنها بخشی از شرکتهای هواپیماسازی هستند که با توجه به تحلیلهای ایران میتوانند در آینده برای ایرلاینهای داخلی هواپیمای جدید تولید کند.