پنج فناوری شگفتانگیز برای تحقق سفر به مریخ
ناسا در تلاش برای توسعهی جدیدترین تجهیزات و فناوریها است تا در سال ۲۰۳۰ سفر خود به مریخ را محقق کند. در نقشهی راه ارائه شده توسط این آژانس به برخی موارد عجیب و شگفتانگیزی نیز اشاره شده بود که در ادامه به مرور آنها خواهیم پرداخت.
سفر شبیهسازی شده کاملا زنانه فضانوردان روسی به ماه!
شش زن فضانورد روسی به منظور بررسی چگونگی سازگاری بدن و ذهن زنان در سفر رفت و برگشت به ماه یک تجربه هشت روزه را در یک شاتل فضایی ساختگی آغاز کردهاند.
بازنشسته شدن آخرین نفر از نخستین نسل مهندسان کاوشگر فضایی وویجر
تصور کنید در دفتر کارتان با رایانهای ۴۰ ساله سر و کار دارید که بخش آیتی شرکت حتی نمیداند چطور باید آن را خاموش و روشن و یا تعمیر کرد، تنها شما از کار آن سردر می آورید که شما نیز درحال بازنشسته شدن هستید.
تکمیل نخستین پیادهروی فضایی فضانورد رکوردشکن آمریکا
اسکات کلی و کجل لیندگرن، فضانوردان آمریکایی حاضر در ایستگاه فضایی بینالمللی نخستین پیادهروی فضایی خود را روز چهارشنبه (ششم آبان) انجام دادند.
پیامدهای کشف آب در مریخ برای مسافران سفر بیبازگشت
پس از اعلام کارشناسان ناسا دال بر یافت شواهدی از وجود آب بر سطح سیاره مریخ و اینکه احتمال دارد مخازن آب زیر زمینی عظیمی زیر سطح مریخ وجود داشته باشد، این فرضیه مطرح شده است که فضانوردان میتوانند اقامتی طولانی در سطح مریخ داشته باشند.
اتمام موفقیتآمیز فاز بررسی طرح بحرانی سیستم پرتاب فضایی
ناسا از مرحله نهایی طراحی موشکی خبر داده که قرار است انسان را به مریخ منتقل کند. SLS مجهز به دو booster و چهار موتور RS-۲۵ است که همراه با فضاپیمای Orion ناسا برای بررسی نهایی و تا سال ۲۰۱۸ میلادی آماده پرواز خواهد شد. مرحله اصلی SLS حدود ۲۰۰ فوت بلندی و ۲۷.۶ فوت قطر دارد.
سیاره مشتری و قمرهای آن، مقصد برنامه آینده سازمان فضایی اروپا
مأموریت سازمان فضایی اروپا با عنوان JUICE- که مخفف (Jupiter ICy moon Explorer) (کاوشگر قمرهای یخی مشتری) است – جامعترین مأموریت اکتشافی درباره این سیاره و به شکل دقیقتر درباره قمرهای آن است.
گرانش صفر چه تاثیری بر روی مغز دارد؟
پژوهشگران در تلاش برای درک چگونگی تغییرات مغز در فضا و راههای مقابله با آنها، به بررسی ساختارهای مغزی و عملکرد فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) پرداختهاند که تاکنون مشکلات تعادل و توهمات ادراکی را در جاذبه تجربه کردهاند.
ماهواره مکعبی آژانس فضایی اروپا آمادهی آغاز به کار
این خبر در حالی منتشر شده که این ماهواره مکعبی از تاریخ ۵ اکتبر ماه در ایستگاه فضایی بین المللی تست های تکنولوژی رادیویی جدیدی را به منظور ردیابی هواپیماهای غیرنظامی در مناطق غیر قابل دسترس و همینطور اندازه گیری کیفیت سیگنال های ماهواره ای از راه دور را پشت سر گذاشته بود.
ششمین دوره مسابقات طراحی و ساخت سامانه هاي هوافضايي دانشگاه صنعتي شريف، 1394
ششمین دوره مسابقات طراحی و ساخت سامانههای هوافضایی با تلاش قطب علمی سامانههای هوافضایی دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف در روزهای 15 و 16 بهمنماه 1394 در دانشگاه شریف برگزار خواهد شد.