مراسم روز فناوری فضایی برگزار شد/ انتخاب ایران به عنوان هماهنگ کننده موضوعات فضایی گروه 77 در کوپوس
مهمترین اولویت ما توسعه کاربردها و ارائه خدمات فضایی به جامعه است که این امر مستلزم توسعه بازار است تا بتوانیم این چرخه را در کشور تصویب کنیم.
مدیر پژوهشگاه فضایی روسیه: پرواز به ماه باید بینالمللی باشد
آناتولی پتروکوویچ مدیر پژوهشگاه تحقیقات فضایی روسیه و عضو آکادمی علوم روسیه میگوید: همکاری بینالمللی در زمینه فضانوردی هیچ جایگزینی ندارد و اکتشافات بر روی ماه باید به صورت بینالمللی انجام شود.
توسعه فناوریهای فضاپایه از سیاستهای پژوهشگاه فضایی ایران/ انعقاد 11 قرارداد همکاری با دانشگاههای تراز اول
مشاور رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به انعقاد یازده قرارداد همکاری با دانشگاهها، گفت: ۴۰ مقاله حاصل از همکاری این پژوهشگاه با دانشگاهها در همایش ملی فناوری فضایی ارائه شده است.
پرهیز از موازیکاری در پروژههای ساخت ماهواره با هماهنگی سازمان فضایی
رئیس گروه فضایی صا ایران با بیان اینکه در زمانی لازم بود تا سه پروژه ساخت ماهواره در دانشگاهها اجرایی شود، گفت: ولی امروزه لازم است با توجه به بودجههای محدود کشور تحقیقات فضایی جهتدهی شود.
تحویل ماهواره ظفر تا شهریور ۹۸/توقف ماهواره چهارم دانشگاه علم و صنعت به دلیل کمبود اعتبار
مدیر پروژه ماهواره دانشگاه علم و صنعت با بیان این که ماهواره "ظفر" تا شهریور ماه سال ۹۸ تحویل داده میشود، گفت: علاوه بر آن ما طراحی و ساخت ماهواره پیشرفتهتری را در دستور کار داشتیم که به دلیل کمبود بودجه متوقف شده است.
ساخت دومین ماهواره امیرکبیر با دقت ۴۰ برابر بیشتر/اطلاع از کشت ۷۰ هکتار خشخاش در پایش هوایی/راهاندازی نخستین پارک فناوری فضاپایه در استان مازندران
علاوه بر آن ماهواره "ظفر" دانشگاه علم و صنعت تا شهریورماه و ماهواره "ناهید ۲" تا خردادماه سال آینده تحویل داده خواهد شد.
انجام مراحل پایانی ساخت سومین ماهواره علم و صنعت
رئیس دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه ساخت ماهواره سوم این دانشگاه در مراحل پایانی قرار دارد، گفت: امیدواریم از این دستاوردها در سایر بخشها استفاده کنیم.
اعلام جزئیات ماهواره "پیام ۲" دانشگاه امیرکبیر
مدیر پروژه ماهواره دانشگاه صنعتی امیرکبیر، از ارائه مشخصات فنی ماهواره "پیام ۲" این دانشگاه به سازمان فضایی خبر داد و گفت: ماهواره "پیام ۲" همانند "پیام ۱"، "سنجشی" خواهد بود، ضمن آنکه نسخه ارتقایافته "پیام ۱" است.
سازمان فضایی چه برنامههایی برای کسبوکارهای فضاپایه دارد
مدیرکل توسعه کسبوکارهای فضاپایه سازمان فضایی ایران گفت: این سازمان در نظر دارد از ظرفیت انسانی شکلگرفته در دو حوزه فناوری و خدمات استفاده کرده و آنها را به این سمت هدایت کند که راهحلهای خلاقانه مبتنی بر فناوریهای پیشرفته را برای حل مسائل کشور پیشنهاد دهند.
آزمایشهای زندگی در انزوا برای فضانوردان ضروری است
اولگ آرتمیوف کیهاننورد روسیه، معتقد است که همکارانش باید آزمایشهای زندگی در انزوا را جدی بگیرند. او همچنین اشاره کرد که از تمرینهای زندگی در محیطهای محدود فضانوردان با تجربه یا بدون تجربه در ایستگاه فضایی بینالمللی سود میبرند و میزان مشارکت آنها را بالا میبرد.