پرهیز از موازی‌کاری در پروژه‌های ساخت ماهواره با هماهنگی سازمان فضایی

رئیس گروه فضایی صا ایران با بیان این‌که در زمانی لازم بود تا سه پروژه ساخت ماهواره در دانشگاه‌ها اجرایی شود، گفت: ولی امروزه لازم است با توجه به بودجه‌های محدود کشور تحقیقات فضایی جهت‌دهی شود.

تحویل ماهواره ظفر تا شهریور ۹۸/توقف ماهواره چهارم دانشگاه علم‌ و صنعت به دلیل کمبود اعتبار

مدیر پروژه‌ ماهواره دانشگاه علم و صنعت با بیان این که ماهواره "ظفر" تا شهریور ماه سال ۹۸ تحویل داده می‌شود، گفت: علاوه بر آن ما طراحی و ساخت ماهواره پیشرفته‌تری را در دستور کار داشتیم که به دلیل کمبود بودجه متوقف شده است.

ساخت دومین ماهواره امیرکبیر با دقت ۴۰ برابر بیشتر/اطلاع از کشت ۷۰ هکتار خشخاش در پایش هوایی/راه‌اندازی نخستین پارک فناوری فضاپایه در استان مازندران‌

علاوه بر آن ماهواره "ظفر" دانشگاه علم و صنعت تا شهریورماه و ماهواره "ناهید ۲" تا خردادماه سال آینده تحویل داده خواهد شد.

انجام مراحل پایانی ساخت سومین ماهواره علم و صنعت

رئیس دانشگاه علم و صنعت با بیان این‌که ساخت ماهواره سوم این دانشگاه در مراحل پایانی قرار دارد، گفت‌: امیدواریم از این دستاوردها در سایر بخش‌ها استفاده کنیم.

اعلام جزئیات ماهواره "پیام ۲" دانشگاه امیرکبیر

مدیر پروژه ماهواره دانشگاه صنعتی امیرکبیر، از ارائه مشخصات فنی ماهواره "پیام ۲" این دانشگاه به سازمان فضایی خبر داد و گفت: ماهواره "پیام ۲" همانند "پیام ۱"، "سنجشی" خواهد بود، ضمن آنکه نسخه ارتقایافته "پیام ۱" است.

سازمان فضایی چه برنامه‌هایی برای کسب‌و‌کارهای فضاپایه دارد

مدیرکل توسعه کسب‌وکارهای فضاپایه سازمان فضایی ایران گفت: این سازمان در نظر دارد از ظرفیت انسانی شکل‌گرفته در دو حوزه فناوری و خدمات استفاده کرده و آن‌ها را به این سمت هدایت کند که راه‌حل‌های خلاقانه مبتنی بر فناوری‌های پیشرفته را برای حل مسائل کشور پیشنهاد دهند.

آزمایش‌های زندگی در انزوا برای فضانوردان ضروری است

اولگ آرتمیوف کیهان‌نورد روسیه، معتقد است که همکارانش باید آزمایش‌های زندگی در انزوا را جدی بگیرند. او همچنین اشاره کرد که از تمرین‌های زندگی در محیط‌های محدود فضانوردان با تجربه یا بدون تجربه در ایستگاه فضایی بین‌المللی سود می‌برند و میزان مشارکت آنها را بالا می‌برد.

راه‌اندازی نخستین ماهواره اینترنت اشیاء / هایبر نسل بعدی کشاورزان هوشمند را در مدارس پرو، تانزانیا و سریلانکا آموزش می‌دهد

استفاده از ماهواره‌های نانو نقش مهمی را در جهانی‌سازی اینترنت اشیاء ایفا می‌کند. شبکه‌های همراه می‌توانند به دورافتاده‌ترین یا توسعه‌نیافته‌ترین مناطق در دنیا دسترسی پیدا کنند.

عملکرد شرکت «اسپیس ایکس» در سال ۲۰۱۸

شرکت بزرگ «اسپیس ایکس» در سال گذشته میلادی (۲۰۱۸) عملکرد فوق‌العاده‌ای در زمینه فعالیت‌های فضایی داشت و کارهای ارزشمند زیادی را برای کمک به بشریت انجام داد.

دریافت روزانه 200 گیگ داده فضایی از 10 ماهواره بین‌المللی

معاون سازمان فضایی ایران گفت: روزانه 200 گیگابایت داده‌های ماهواره‌ای از 10 ماهواره بین‌المللی دریافت می شود و در اختیار فعالان و سازمان‌های متقاضی قرار می‌گیرد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi