صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر در بخش فضایی ایجاد میشود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ایجاد صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر با هدف کمک به توسعه فعالیت کسبوکارهای نوین در بخش فضایی در دستور کار قرار دارد.
گزارش وضعیت اقتصادی صنعت فضایی اروپا در سال ۲۰۱۶
یکی از بخشهای راهبردی جای گرفته در صنعت بزرگ هوافضا و دفاع، صنعت تولید فضایی است که کارهای طراحی، توسعه و ساخت سامانههای فضایی (پرتابگرها، فضاپیماها و بخشهای زمینی تخصصی مربوط به آنها) را انجام میدهد و مشتریان عمومی و خصوصی در اروپا و سراسر جهان دارد.
آخرین وضعیت ماهواره «پیام امیرکبیر»
مسئول ماهواره پیام دانشگاه صنعتی امیرکبیر آخرین وضعیت این ماهواره را تشریح کرد و گفت که مدل پروازی آماده شده و بعد از انجام تست های یکپارچه، تحویل سازمان فضایی داده می شود.
«چانگای-۴» آماده فرود بر سمت پنهان ماه
کمتر از یک ماه گذشته چین فرودگر و کاوشگر "چانگای-۴" (Chang'e-۴) را برای مطالعه آن نیمه از ماه که ساکنان زمین هیچگاه آن را نمیبینند و همیشه تاریک است، به فضا فرستاد.
چهارمین نشست تخصصی دستاوردهای علمی و فنی پژوهشگاه فضایی ایران/چشمانداز پژوهشگاه تبدیل شدن به «قطب توسعه فناوری و خدمات فضاپایه»
وی با اشاره به تغییر نام "مرکز تحقیقات فناوری فضایی" این پژوهشگاه به "مرکز توسعه خدمات فضاپایه" گفت: با این اقدام درصدد تغییر ماموریت این مرکز و توسعه خدمات فضاپایه هستیم.
مهاجرت پژوهشگران «طرح ملی هواپیمای ۱۵۰ نفره» به دلیل عدم حمایت
دانشگاهها علاوه بر تربیت نیروی انسانی باید به حوزههای پژوهشی بخش صنعت کمک کنند، ولی متاسفانه این امر در کشور رخ نداده است.
ماهنامه هوانوردی «سیمرغ آسمان»
دورهی انتشار: فصلنامه
موضوع: تحیلی-خبری
صاحب امتياز و مدیر مسئول: نیما حامدایمان
17 دسامبر؛ سالروز رونمایی از برنامه «مرکوری»؛ نخستین برنامه سرنشیندار ناسا
"مرکوری" نخستین سفینه فضایی سرنشیندار آمریکا بود که در اواخر دهه 1950 طرح آن اجرایی شد. این ناو تنها سفینه سرنشیندار است که برای آزمایش درستی کار سامانههای آن از میمون استفاده شد.
راکت «الکترون» شرکت فضایی «راکت لب» 13 ماهواره مکعبی ناسا را در مدار قرار داد
"راکت لب" بازار پرتاب ماهوارههای کوچک را هدف قرار داده است و این بدان معنی است که این شرکت هزینههای پرتاب را برای مشتریانی که محمولههای سنگینی ندارند، به طور چشمگیری پایین میآورد.
رشد 139 درصدی اقتصاد جهانی فضا و جای خالی ایران
عرصه فضا گرچه دستاوردهای درخشانی برای کشورمان به دنبال داشته و توانسته جایگاه ایران را ارتقا دهد اما این جایگاه هنوز از منظر اقتصادی برای کشور دستاورد نداشته است در حالی که میتوان با توسعه این بخش که فارغ از هرگونه دستاندازی قدرتهای جهانی است، توسعه اقتصادی را برای کشور به بار آورد.