اعلام جزئیات ماهواره "پیام ۲" دانشگاه امیرکبیر

مدیر پروژه ماهواره دانشگاه صنعتی امیرکبیر، از ارائه مشخصات فنی ماهواره "پیام ۲" این دانشگاه به سازمان فضایی خبر داد و گفت: ماهواره "پیام ۲" همانند "پیام ۱"، "سنجشی" خواهد بود، ضمن آنکه نسخه ارتقایافته "پیام ۱" است.

تاریخ ویرایش: 12 بهمن ماه 1397

مدیر پروژه ماهواره دانشگاه صنعتی امیرکبیر، از ارائه مشخصات فنی ماهواره "پیام ۲" این دانشگاه به سازمان فضایی خبر داد و گفت: ماهواره "پیام ۲" همانند "پیام ۱"، "سنجشی" خواهد بود، ضمن آنکه نسخه ارتقایافته "پیام ۱" است.

دکتر سیدمصطفی صفوی همامی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص زمان ساخت و مشخصات ماهواره "پیام ۲" دانشگاه امیرکبیر، اظهار کرد: مشخصات فنی این ماهواره از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به سازمان فضایی ارائه شده است تا بعد از توافق با مسئولان سازمان، کار طراحی را آغاز کنیم.

ماهواره "پیام ۲" دانشگاه امیرکبیر

وی با تاکید بر اینکه مشخصات ماهواره "پیام ۲" نسبت به "پیام ۱" ارتقایافته است، با اشاره به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که قرار است تصاویر این ماهواره ۴۰ برابر بیشتر از ماهواره "پیام ۱" باشد، خاطر نشان کرد: این موضوع جزو یکی از موارد فنی طرح است که در حال رایزنی با سازمان فضایی در مورد آن هستیم تا دقت تصویری داشته باشیم که هم مورد تأیید مسئولان سازمان باشد و هم نسبت به ماهواره "پیام ۱" بهبود پیدا کند.

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به پارامترهایی که قرار است در ماهواره "پیام ۲" ارتقا یابد، اشاره کرد و یادآور شد: بخش اپتیک (نوری) و بخش دوربین‌هایی که در چهار طیف مختلف در آن استفاده می‌شود، از جمله مواردی است که قرار است در ماهواره دوم دانشگاه امیرکبیر ارتقا یابد.

صفوی در خصوص زمان طراحی و ساخت این ماهواره گفت: سناریوهای مختلفی به سازمان فضایی ارائه دادیم و بسته به اینکه کدام پذیرفته شود، زمان پروژه مشخص خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ماهواره "پیام ۲" مانند ماهواره "پیام ۱" سنجشی خواهد بود، توضیح داد: این ماهواره نیز همانند پیام ۱ "سنجشی" خواهد بود و غیر از آن ذخیره و ارسال پیام از راه دور (store-and-forward-telecommunications) و محموله تشعشعات فضایی در ماهواره دو نیز در آن پیش‌بینی شده است.

بیشتر بخوانید
تبلیغات
گپ جی پی تی -  چت جی پی تی 4o پلاس
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
دیدگاه کاربران
فرستادن دیدگاه جدید
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
خرید تلسکوپ
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI