دوازدهمین پرواز آزمایشی راکت چندبارمصرف «نیو شپرد» / ثبت رکورد تازه در استفاده مجدد از بوستر
شرکت هوافضای «بلو اوریجین» راکت چندبارمصرف «نیو شپرد» را برای ششمین بار پیاپی به پرواز درآورد و رکورد تازهای در استفادهی مجدد از این بوستر به جا گذاشت.
اسپیسایکس پایگاههای فضایی شناور میسازد
ایلان ماسک پیشبینی ساخت پایگاههای فضایی را مطرح کرده است که وسط دریا و به فاصله حدود ۲۰ مایلی از ساحل شناور هستند و موشکهای استارشیپ میتوانند از آنجا به سمت ماه و مریخ پرتاب شوند.
پرتاب کاوشگر چانگئِه-۵ چین به کره ماه در سال 2020
این کاوشگر متشکل از یک ماهنشین، ماهگرد، بخش برخاست و همچنین بخش بازگشت است و قرار است با حامل لانگمارچ-۵، بزرگترین حامل فضایی حال حاضر چین پرتاب شود.
نسل جدید ماهوارهبر عظیم چین ویژهی پرتابهای سرنشیندار به ماه
مرحلهی مقدماتی تحقیق و توسعه بر روی نسل جدید ماهوارهبر حامل محمولههای سرنشیندار چین با موفقیت به پایان رسید.
تونل باد چیست و اجزای اصلی آن کدام است؟
افزون بر کاربردهای مرسوم تونل باد در حوزههای مکانیک و هوافضا، این دستگاهها در حوزهی معماری و شهرسازی نیز کاربردهای متنوعی دارند.
سبک رهبری و مدیریت جف بزوس و ایلان ماسک و درسهایی از موفقیت آنها
هرچند که شیوهٔ رهبری بزوس و ماسک در مدیریتِ خلاقیت و نوآوری با یکدیگر متفاوت است، هر دو دستاوردهای مهمی دارند و در شمار برترین رهبران خلاق دنیا قرار میگیرند.
رونمایی از طرح توسعهی نسل بعدی ماهوارهبرهای چینی خانوادهی اژدها
این مجموعه تا سال ۲۰۲۱ نسل جدید ماهوارهبرهای تجاری پیشران جامد و مایع خود با نامهای «اژدهای هوشمند» و «اژدهای پرنده» را جهت پاسخگویی به نیازهای بازار تجاری داخل و خارج پرتاب خواهد کرد.
مراحل پایانی ساخت پرتابگر «سامانه پرتاب فضایی» ناسا
هدف ناسا ارسال نخستین زن و مرد به قطب جنوب ماه تا سال ۲۰۲۴ است.
زندگینامه ایلان ماسک (فصل پنجم)
مهمترین انتقادی که به ماسک در این دوره از زندگیاش وارد است این بود که او در برانگیختن انزجار دیگران نسبت به خودش بسیار موفق عمل کرده بود.
ناکامی هند در فرود کاوشگر بر سطح ماه / دلداری نخستوزیر هند به دانشمندان / «چاندرایان» همچنان مطالعه ماه را ادامه خواهد داد
هند قصد داشت با قرار گرفتن در زمره تنها کشورهایی که موفق به فرود آرام بر سطح ماه شدهاند به آمریکا، روسیه و چین ملحق شود.