همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران، آبان 95
«همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران» به همت شرکت علم محوران آسمان، با همکاری دانشگاه جامع علمی و کاربردی در آبان ماه 95 برگزار میگردد.
دومین همایش یافتههای نوین در هوافضا، مکانیک و علوم وابسته، شهریور 95
دومین همایش یافتههای نوین در هوافضا، مکانیک و علوم وابسته به همت دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران در تاریخ 31 شهریور 95 برگزار میشود.
شانزدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن هوافضای ایران، اسفند 1395
شانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، سوم تا پنجم اسفندماه 1395 توسط دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در شهر تهران برگزار می شود.
دومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، صنایع و هوافضا، مهر 95
دومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، صنایع و هوافضا، در تاریخ 16 مهر 1395 در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میگردد.
مسابقه و همایش پرندههای بدون سرنشین، 1394
به منظور گسترش علوم وابسته به طراحي و ساخت وسايل پرنده های بدون سرنشین، قرارگاه پدافند هوایی مرکزی خاتم الانبیاء (ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران يک دوره مسابقه طراحي و ساخت گلایدر های دست پرتاب و هواپیماهای مدل و پرنده های بدون سر نشین (پهپاد) و عمود پروازها را برگزار ميکند.
پانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، اسفند 1394
پانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، 11 تا 13 اسفندماه 1394 توسط دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری در شهر تهران برگزار می شود.
نخستین کنفرانس ملی دانشجویی هوافضا-دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نخستین کنفرانس ملی دانشجویی هوافضا به همت انجمن علمی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری انجمن هوافضای ایران در مهرماه 94 برگزار میشود.
تقسیم سند فناوری هوافضا به 3 حوزه فضایی، هوایی و دفاعی
وی در ادامه به معرفی سند توسعه هوافضای کشور پرداخت و ادامه داد: در این سند حوزه فناوری هوافضا به سه حوزه فضایی، هوایی- هوانوردی و دفاعی تقسیم شده که در ذیل هر حوزه یک ستاد به همین نام فعال است و امور مربوط به آن حوزه را پیگیری میکند و همه این ستادها موظف به ارائه گزارش عملکرد سالانه خود به ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور هستند.
دکتر صدر: شورای برنامهریزی هوافضا ایجاد شود
دکتر صدر رئیس انجمن هوافضای ایران در چهاردهمین کنفرانس انجمنهای فضایی ایران که در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران برگزار شد، گفت: 14 دانشگاه با عنوان هوافضا فعالیت میکنند و وجود فارغالتحصیلان در این صنعت با عنوان متخصص باعث افتخار کشور است.