رونمایی از 10 محصول جدید درهفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی وفضایی ایران
همزمان با برگزاری 3 روزه هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران از 10 محصول جدید صنعت هوایی ایران در سایت نمایشگاهی برج میلاد تهران رونمایی می شود. در خلال برپایی این نمایشگاه بین المللی که امروز سه شنبه افتتاح شد، برای نخستین بار محصولاتی از جمله اولین پهپاد گشت دریایی آب نشین و اولین پهپاد عمودپرواز کلاس سنگین جهت حمل بار عرضه و قرار است هر روز از یکی از این محصولات رونمایی شود.
هفتمین نمایشگاه صنایع هوایی و فضایی ایران: نمایشگاهی بدون حمایت بخش دولتی
سالاری با بیان اینکه در چند سال اخیر با کمک 250 شرکت بخش خصوصی توانستهایم بیش از 10 هزار اشتغال برتر ایجاد کنیم، گفت: امیدواریم با برنامه هایی که اتحادیه از یک سال گذشته شروع کرده است به زودی شاهد ظهور 700 شرکت هوایی و فضایی کشور باشیم.
محل جدید برگزاری هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران؛ آبان 1395
هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 4 تا 7 آبان 1395 در محل جدید سایت نمایشگاهی برج میلاد برگزار میگردد. پیش از این قرار بود این نمایشگاه در محل فرودگاه بینالمللی امام خمینی برگزار گردد، اما به دلیل عدم آمادگی زیرساختهای لازم جهت برگزاری نمایشگاه در این فرودگاه، محل نمایشگاه به سایت نمایشگاهی برج میلاد تهران منتقل گردیده است.
آژانس فضایی اروپا: نتیجه عملیات فرود کاوشگر شیاپارلی روی مریخ موفقیتآمیز است
مدیران آژانس فضایی اروپا صبح پنجشنبه در جریان یک نشست خبری اعلام کردند که عملیات فرود کاوشگر اسکیاپارلّی (شیاپارلی) (Schiaparelli) روی سیاره مریخ در مجموع با موفقیت انجام شده است اگرچه تمام مراحل، دقیقا آنطور که پیش بینی می شد عملی نشده است. از جمله اینکه ارسال سیگنال از سوی کاوشگر قبل از فرود روی مریخ، متوقف شده است.
اگزومارس؛ مدارگرد در مدار مریخ؛ و زمین در انتظار سیگنالی از شیاپارلی
سطح نشین اسکیاپارلّی (شیاپارلی) (Schiaparelli) برای فرود از ارتفاع ۱۲۱ کیلومتری مریخ با فوق-سرعت ۲۱ هزار کیلومتر در ساعت و تا زمانی که سرعتش به حداقل ۱۰کیلومتر برسد وارد جو مریخ شده و در این مدت حرارت ۱۷۰۰ درجه سانتیگرادی را تحمل کرده است.
مأموریت اگزومارس از ابتدا تا امروز (+تصاویر)
نام اگزومارس در اصل مخفف عبارت Exobiology on Mars یا «دگرزیست شناسی» در مریخ است. هدف این مأموریت، فرود آمدن بر مریخ و سپس بررسی احتمال حیات باکتری ها بر روی آن بوده است. سرانجام روز یکشنبه، پس از سفری ۹۰۰ هزار کلیومتری، دو بخش اصلی این سفینه از هم جدا شدند.
دانشمندان در انتظار فرود موفقیتآمیز کاوشگر شیاپارلی روی سیاره سرخ
مرحله ای مهم از پروژه اگزومارس، پروژه ای مشترک میان آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی روسیه که در جستجوی شناسایی نشانه هایی از حیات روی سیاره مریخ است، عصر چهارشنبه انجام خواهد شد. قرار است در این روز کاوشگر شیاپارلی (Schiaparelli) روی سیاره مریخ فرود آید.
مصاحبه با دکتر منوچهر منطقی، رئیس مرکز ملی فضایی ایران
برای دانشگاه های داخلی قرار است پژوهشگاههایی در حداقل ۵ دانشگاه منتخب در جهت راهبردهای فضایی ایجاد گردند که نمونه آن پژوهشگاهی است که قرار است در دانشکده فنی دانشگاه تهران ایجاد گردد.
رئیس پژوهشگاه هوافضا: ایران نیازمند همکاری صلحآمیز فضایی با روسیه
به گفته دکتر امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا، همکاری صلح آمیز فضایی ایران با روسیه مانعی ندارد و تعداد قابل توجهی از متخصصان امروز ما در صنعت فضایی در روسیه تحصیل کردهاند، لذا هیچ مانعی در ارتباطات آموزشی و دانشگاهی بین دو کشور نبوده است.
رئیس پژوهشگاه هوافضا: ایران نیازمند همکار صلحآمیز فضایی با روسیه
به گفته دکتر امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا، همکاری صلح آمیز فضایی ایران با روسیه مانعی ندارد و تعداد قابل توجهی از متخصصان امروز ما در صنعت فضایی در روسیه تحصیل کردهاند، لذا هیچ مانعی در ارتباطات آموزشی و دانشگاهی بین دو کشور نبوده است.