ناسا به پلوتو کاوشگر میفرستد
رئیس اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، ضمن گرامیداشت نخستین سالگرد عبور فضاپیمای نیوهورایزنز از فراز پلوتون از آغاز پروژه مطالعاتی برای ارسال کاوشگر به این سیاره خبر داد.
اکنون فضاپیمای نیوهورایزنز بیش از 482 میلیون کیلومتر دورتر از پلوتون و در مسیر کمربند کویپر قرار دارد.
راکت فالکون ۹ با موفقیت رفت و برگشت
با پرتاب دقایق پیش راکت فالکون ۹ به سوی ایستگاه فضایی بینالمللی که از کیپ کاناورال فلوریدا انجام شد، حالا اسپیس ایکس به یکی از نقاط عطف فعالیت خود رسیده است. این شرکت نه تنها توانست راکت مداری خود را پس از پرتاب، بر روی سکوی از پیش تعیین شده فرود آورد بلکه حالا با ۷ پرتاب موفقیت آمیز در سال ۲۰۱۶، رکوردی تازه برای خود دست و پا کرده است.
دو ماهنامه هواپيما
دورهی انتشار: دو ماهنامه
موضوع: اطلاع رساني، خبري، تحليلي و پژوهشی
صاحب امتياز: مسعود حبيبي قهرمان نژاد
هشدارهای امنیتی درباره بازی پوکمن؛ در جستجوی «پوکومن» تا ایستگاه فضایی بینالمللی!
در این میان مراکز حساس علمی همچون مرکز فضایی جانسون ناسا، آزمایشگاه Smithsonian Mathias، آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا، مرکز علمی آریزونا، دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس به عنوان محل تولد اینترنت و از همه عجیب تر تأسیسات سرن (LHC) نیز محلی برای شکار پوکومنها عنوان شده است.
سازمان پژوهشهای فضایی هند، ایسرو (ISRO)
سازمان پژوهشهای فضایی هند که با نام کوتاه ایسرو (ISRO) شناخته میشود، آژانس فضایی اصلی هند است و بزرگترین آژانس فضایی دولتی دنیا بهشمار میرود. هدف اصلی این سازمان توسعه فناوری فضایی و کاربرد آن در منافع ملی است.
مرکز هوافضای آلمان (DLR)
مرکز هوافضای آلمان (به آلمانی: DLR:Deutsches Zentrum für Luft- und Raumfahrt e.V) یکی از اعضای سازمان فضایی اروپا و مدیر و کنترلکنندهٔ برنامههای هوافضای آلمان است.
سازمان ملی فضایی چین (CNSA)
سازمان ملی فضایی چین (چینی: 國家航天局؛ انگلیسی: China National Space Administration (CNSA)) سازمان ملی فضایی کشور چین است.
موسسه پژوهشهای هوافضای کره جنوبی (KARI)
موسسه پژوهشهای هوافضای کره جنوبی (KARI) در 10 اکتبر 1989 به عنوان یک موسسه تحقیقات هوافضای ملی با هدف کمک به توسعه محکم اقتصاد ملی و ارتقا سطح زندگی ملی از طریق اکتشاف جدید، پیشرفت های فناوری، توسعه و انتشار در زمینه علوم و فناوری هوافضا تاسیس شد.
آژانس کاوشهای هوافضای ژاپن، جاکسا (JAXA)
این آژانس از تلفیق سه موسسه به نام های موسسه علوم فضایی و فضانوردی (ISAS)، آزمایشگاه هوافضای ملی ژاپن (NAL) و آژانس توسعه فضایی ملی ژاپن (NASDA) تشکیل شده است.
بالن تحقیقاتی ناسا، جایگزین ماهواره
ناسا بیش از 30 سال است از بالنهای بدون فشار برای مطالعه و جمعآوری دادههای جوی زمین به جای ماهوارههای گرانقیمت استفاده میکند. این سازمان فضایی تاکنون بیش از 1700 بالن علمی تحقیقاتی را به جو زمین فرستاده است.