ستاد توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان هوایی و هوانوردی
ستادهای توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان هوایی، دریایی، و همچنین مرکز ملی فضایی به انضمام فعالیتهای مربوط به توسعه فناوریهای ریلی و جادهای، در قالب ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حملونقل پیشرفته پیگیری خواهد شد.
انتشارات اندیشگاه فناوریهای نوین ناشر تخصص حوزه هوافضا و هوانوردی
این انتشارات توسط شبکه متخصصان ارشد هوافضا و هوانوردی اداره میشود.
بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران، مصلای تهران، سالن بیست و یک ناشران دانشگاهی، غرفه پنجاه و یک
دهم تا بیستم اردیبهشت ماه 1393
ده صبح تا هشت بعدازظهر
کتب، نشریات و فیلمها دارای تخفیف نمایشگاهی
کمیته دائمی تشعشعات فضایی
كميته دائمی تشعشعات فضايی به منظور تبیین سیاست های کلان در زمینه تشعشعات فضایی حول فعالیتهای پژوهشی هوافضایی تشکیل گردیده است و هدف از تشکیل آن آشنايی و ايجاد زمينههای همكاری و تعامل به منظور ارتقای سطح دانش پژوهشگران فضایی در زمینه تشعشعات فضایی مخرب و سیاستگذاری اهداف علمی و راهبردی در این حوزه می باشد.
کاوشگر پژوهش، پژوهشکده سامانههای فضانوردی
«کاوشگر پژوهش»، جدیدترین دستاورد از طرح کاوشگرهای فضایی ایران است. پیش از این، پژوهشگران و محققان ایرانی توانستهاند در بازة سالهای 1385 تا 1391، 7 کاوشگر تماماً ایرانی را با موفقیت به فضا پرتاب و آزمایش کنند.
ششمین دوره مسابقات دانشآموزی-دانشجویی هوافضا دانشگاه امیرکبیر
ششمین دوره مسابقات ملی دانشآموزی-دانشجویی هوافضا در سال 93 توسط دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود. مهلت نامنویسی در این مسابقات تا پایان فروردین 93 تمدید شده است.
پژوهشهای زیست فضایی
توسعه دانش بشری در حوزه زیستفضایی دستاوردهای زیادی برای سفرهای فضایی در بر داشته است و نقش حیوانات به عنوان نخستین مسافران فضا بر کسی پوشیده نیست. البته مطالعات زیستی در فضا منحصر به حضور حیوانات در فضا نیست و بخش زیادی از پژوهشها بر روی گیاهان، سلولها و سایر ارگانیسمهای زیستی صورت میپذیرد.
آشنایی با کاوشگر فضایی
کاوشگر فضایی عبارت است از محموله علمیـپژوهشی که به وسیله یک پرتابکننده به فضا انتقال مییابد و ضمن ارسال و مخابره نتایج، در بازگشت به زمین، بازیابی و نتایج آزمایشهای علمی و تحقیقاتی از آن استخراج میشود.
پژوهشکده مواد و انرژی، پژوهشگاه فضایی ایران
پژوهشکده مواد و انرژی از پژوهشکده های پژوهشگاه فضایی ایران است که در اصفهان قرار دارد. حوزه های ماموریتی این پژوهشکده در مواد و فناوریهای ساخت و شکل دهی، مولدهای انرژی، آشکارسازها و ماشین آلات و تجهیزات ویژه است.
پژوهشکده مکانیک، پژوهشگاه فضایی ایران
این واحد پژوهشی در سال ۱۳۶۵ با هدف تامین بخشی از نیازهای فنی و مهندسی صنایع کشور و ارائه خدمات به این بخش ها به عنوان مرکز در شیراز تاسیس شده و وابسته به پژوهشکده مهندسی وزارت جهاد کشاورزی بوده که در سال ۱۳۸۹ به سازمان فضایی ایران منتقل شده و اکنون از پژوهشکده های وابسته به پژوهشگاه فضایی ایران است.
پژوهشکده رانشگرهای فضایی، پژوهشگاه فضایی ایران
مرکز تحقیقات مهندسی در آذربایجان شرقی از سال ۱۳۶۴ فعالیت خود را آغاز نمود. این مرکز در سال ۱۳۹۰ در پژوهشگاه فضایی ایران با عنوان پژوهشکده رانشگرهای فضایی ارتقاء یافته و ادامه فعالیت می دهد.