ناسا اطلاعات ماهواره ای خود را به کسب و کارها میدهد
ناسا ابزار جدیدی توسعه داده است که اطلاعات حجیم ماهوارهای را تجمیع و سازماندهی میکند تا کسب و کارها به صورت هدفمند از آنها بهره ببرند.
پاکستان، کنترل بزرگ ترین ماهواره فضایی خود را به دست گرفت
متخصصان پاکستانی پس از پرتاب موفقیت آمیز بزرگترین ماهواره این کشور به فضا، کنترل کامل آن را به دست گرفتند.
افتخارآفرینی دانشجویان هوافضای ایرانی در رقابت های علمی چین
دو دانشجوی ایرانی رشته هوافضا توانستند مقام دوم «مسابقات بینالمللی طراحی نوآورانه فضاپیما» که در موسسه فناوری هاربین (HIT) برگزار شد را کسب کنند.
هفتمین دوره مسابقات ملی کن ست ایران، اسفند 97
هفتمین دوره مسابقات کنست ایران در اسفند ماه 1397 به همت پژوهشگاه هوافضا و مرکز ملی فضایی ایران برگزار خواهد شد. مهلت نامنویسی در این مسابقات، 15 مهرماه 1397 میباشد.
همکاری "خورنگار رادیویی خورشیدی" با کاوشگر خورشیدی "پارکر"
به گفته یک دانشمند چینی "خورنگار رادیویی خورشیدی" چین احتمالا با کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا برای مطالعه خورشید، همکاری خواهد کرد. خورنِگار یا آینه آفتابی یک تلگراف خورشیدی بیسیم است که با استفاده از کد مورس انعکاس تابش نور خورشید از آینه را سیگنالدهی میکند.
بانک اطلاعات فضایی در کشور ایجاد میشود
مرکز ملی فضایی معاونت علمی و فناوری ایران ایجاد بانک اطلاعاتی برای نگهداری، طبقهبندی و بهروزرسانی اطلاعات فضایی را در اولویت اقدامات خود قرار داده است.
هفته جهانی فضا 2018 (97) با شعار "فضا جهان را متحد میکند" (+پوستر)
هفته جهانی فضا در سال جاری از ۱۲ تا ۱۸ مهر برابر با ۴ تا ۱۰ اکتبر برگزار میشود و این انجمن شعار هفته جهانی فضا در سال ۲۰۱۸ را " فضا جهان را متحد میکند " اعلام کرده است.
انتصاب دبیر ستاد برگزاری مراسم هفته جهانی فضا سال 1397
رئیس سازمان فضایی ایران، طی حکمی محمد جعفر محمدی را به سمت دبیر ستاد برگزاری مراسم هفته جهانی فضا سال ۹۷ منصوب کرد.
بایدها و نبایدهای زندگی انسان روی مریخ
شرکت "اسپیس ایکس" که برنامه اعزام انسان به کره مریخ را در برنامههای خود دارد، با برگزاری یک کارگاه بایدها و نبایدهای این ماموریت مهم را بررسی کرد.
ناسا کاوشگر خورشیدی «پارکر» را به کمک راکت سنگین Delta IV رهسپار خورشید می کند (+تصاویر)
ناسا قرار است کاوشگر خورشیدی «پارکر» را به کمک راکت سنگین Delta IV به سمت خورشید پرتاب کند. این کاوشگر قرار است در فاصله شش میلیون کیلومتری خورشید قرار گیرد، فاصله ای کمتر نسبت به کاوشگرهای پیشین.