سنگاپور نخستین هواپیمای هیدروالکتریکی جهان را تولید می کند (+تصاویر)
سنگاپور از یک برنامه ملی رونمایی کرد که طبق آن این کشور نخستین هواپیمای مسافربری جهان را با سوخت هیدرو الکتریکی تا اواخر سال 2025 تولید و به بازارهای منطقه جنوب شرق آسیا عرضه می کند.
فضانوردان چقدر حقوق میگیرند؟
برای بسیاری از مردم این سوال مطرح است که یک فضانورد چقدر حقوق میگیرد. در مورد میزان دریافتی فضانوردان بطور معمول کمتر خبری منتشر میشود.
کسب رتبه سوم مسابقات بین المللی AIAA توسط دانشجویان هوافضای دانشگاه شریف
تیم Shadx از دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف موفق شد در مسابقات بین المللی و معتبر AIAA رتبه سوم را به خود اختصاص دهند.
ساخت روبات پرنده خودمختار با الهام از مگس میوه در دانشگاه دلفت هلند
یک پژوهشگر هلندی بعد از 13 سال کار تحقیقاتی، با الهام از مگس میوه ربات خودمختار ساخته است. این ربات که دلفلای نیمبل (DelFly Nimble) نام دارد قابلیت چرخش با چند محور و حتی چرخش لبهها دارد.
پیش فروش 800 خودرو پرنده توسط «سامسون اسکای» (+تصاویر)
شرکت «سامسون اسکای» سازنده خودروهای پرنده به تازگی اعلام کرده که هشتصدمین خودروی سوئیچبلید خود را پیشفروش کرده است.
رقابت انسان و هوش مصنوعی برای کنترل ربات پرنده
شرکت لاکهید مارتین با همکاری لیگ رقابت ربات پرنده، انسان را به مصاف هوش مصنوعی برد تا روبات های پرنده را کنترل کنند. این رقابتها شامل چالشهای پیچیدهای مثل اطفای حریق، امداد و نجات در زمان بروز بلایای طبیعی و جستجو در مناطق سخت گذر و تاریک خواهد بود.
برای نخستین بار در تاریخ فعالیت های هوافضا در چین: یک شرکت خصوصی موفق شد ماهواره به فضا پرتاب کند
شرکت 'آی اسپیس' پیش از این فعالیت هایی در امور هوافضا و پرتاب راکت های آزمایشی انجام داده بود اما اولین بار است که برای پرتاب ماهواره از راکت ساخت خود بهره می گیرد.
طراحی کشتی هوایی بدون سرنشین با هدف انجام پایش پلیس و عملیات نجات (+تصاویر)
این وسیله نقلیه هوایی که آلودگی هوایی و صوتی آن صفر است، «اون» (Eon) نام دارد و توسط شرکت هواپیمایی آوالون (Avalon) ساخته شده است.
نمایشگاه هوانوردی و هوافضای چین 2018 (ایرشو چین 2018)
نمایشگاه بزرگ بین المللی صنعت هوایی و هوافضای چین 2018 در تاریخ 15 تا 20 آبان ماه 1397 در ژوهای چین برگزار می گردد.
ساخت موتور سیکلت پرنده توسط مخترع چینی
این موتور سیکلت پرنده میتواند تا ارتفاع 2 هزار و 990 متر بالا برود و سرعتش را به 70 کیلومتر در ساعت برساند. این وسیله نقلیه از بدنهای بسیار سبک تشکیل شده است و چهار روتور دارد که با هشت پروانه کار میکنند.