دکتر منوچهر منطقی: با اجرای سند جامع هوافضا میتوانیم به جمع بازیگران هوایی در جهان بپیوندیم
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سند جامع توسعه هوا و فضای کشور که از اردیبهشت تا آذر 91 در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح و با اصلاحات انجام شده تصویب شد، بهمن همان سال به تصویب نهایی رییس شورای انقلاب فرهنگی رئیس جمهور رسید و بر اساس آن 4 کارگروه فضایی، هوانوردی، هوایی و موشکی تا سال 1404 دارای سند جامع فناوری شدند. ادامه نوشتار
ماهنامه اویونیک+دریافت نسخه الکترونیکی
دورهی انتشار: ماهنامه
موضوع: برق و الکترونیک هوانوردی
صاحب امتياز: پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان
پژوهشکده اویونیک، دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه صنعتی اصفهان با توجه به زیرساختهای موجود و در اختیار داشتن نیروی متخصص مربوطه، اقدام به تأسیس پژوهشکده برق و الکترونیک هوانوردی (اویونیک) جهت نیل به اهداف فوق نموده است.
General Aviation Aircraft Design
نام فارسی: طراحی هواپیمای هوانوردی عمومی
نویسنده: Snorri Gudmundsson
ناشر: Butterworth-Heinemann
سال چاپ: 2013، چاپ نخست
شمار صفحات: 1216
زمان اشغال باند
اهمیت کاهش زمان اشغال باند (ROT) توسط هواپیماها سبب گردیده تا مطالعات فراوانی در مورد بهکارگیری فناوریهای پیشرفته در این مقوله و نیز همکاری بین بخشی در همهی سطوح (خدمهی پروازی، شرکتهای هواپیمایی و مراقبت پرواز) انجام گیرد.
مخازن سوخت هواپیما
مخازن سوخت به کار رفته در هواپیما از دیدگاه تعداد و ساختمان متفاوت هستند ولی همهی آنها در هر هواپیما به هم وصل میباشند که در بعضی هواپیماها همانند کنکورد برای حفظ تعادل سوخت را از مخزنی به مخزن دیگر میفرستادند.
چگونه میتوان خلبان شد؟
چگونه خلبان شویم؟ به طور مشخص شروع اقدامات اولیه برای ورود به این رشته منوط به اتمام دوره متوسطه و اخذ مدرک دیپلم خواهد بود.
نشریه علمی-پژوهشی مهندسی هوانوردی
دورهی انتشار: دوفصلنامه
موضوع: علمي-پژوهشی (فنی مهندسی)
صاحب امتياز: دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری
نخستین کنفرانس ملی ناوبری
نخستین کنفرانس ملی ناوبری به همت دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده علوم و فناوری شهید کاظمی در بهمن 1393 برگزار میشود.
نخستین کنفرانس ملی ناوبری - بهمن 93
امروزه سنسورها و تجهیزات متنوعی به منظور اندازهگیری شتاب، موقعیت مرکز جرم و سرعت زاویهای یک جسم وجود دارد. یکی از حوزههای بسیار مهم در زمینه ناوبری که در کاربردهای عملی و صنعتی همچون صنعت هوافضا بسیار مورد توجه است، استفاده مناسب از این تجهیزات و خروجی سنسورهای مختلف برای تعیین موقعیت و جهتگیری در لحظههای مختلف از حرکت جسم است.