ساخت روبات پرنده غریق نجات توسط یک استارتاپ اسپانیایی (+تصاویر)

استارتاپ اسپانیایی "GeneralDrones" روبات پرنده ای ساخته است که غریق نجات است و می‌تواند جان افرادی که در حال غرق شدن در دریا هستند را نجات دهد.

نامزدهای برگزیده رقابت‌ تصویربرداری هوایی با روبات پرنده (+تصاویر)

رقابت "عکاسی با روبات پرنده" که رقابتی در زمینه عکاسی است، آثار بسیاری را از هنر عکسبرداری هوایی به نمایش می‌گذارد. رقابت‌های امسال، شامل تصاویر بسیاری از جمله تصاویر باشکوه انتزاعی و تصاویر منحصربه‌فرد از زندگی شهری بود.

ساخت ربات پرنده کم صدا

در حال حاضر نمونه اولیه‌ای از پهپاد زمزمه ساخته شده است و ظاهر آن شبیه به یک کوآدکوپتر معمولی است. با این حال به جای استفاده از پروانه (ملخ هواپیما) معمولی، در ربات پرنده "زمزمه" روتورهای پره‌داری حلقه شکلی به کار گرفته شده است.

تراشه‌ای برای هدایت ربات های پرنده مینیاتوری

​پژوهشگران دانشگاه MIT تراشه‌ای موسوم به «ناوین» (Navion) ابداع کرده‌اند. این تراشه آنقدر کوچک است (حدود 0/03 اینچ مربع) که می‌توان آن را در پهپادی به اندازه یک زنبور قرار داد و آنقدر از نظر نیرو کارآمد است که می‌تواند در هر ثانیه، تصاویر ثبت شده با دوربین را در 171 قاب قرار دهد.

شبکه پهپادی خودکارِ تحویل خون و دارو

یک شرکت تحویل کالا در سوئیس که از ربات پرنده برای ارسال کالا استفاده می‌کند، قصد دارد نخستین شبکه پهپادی خودکار را برای تحویل تجهیزات و لوازم پزشکی و دارویی در سوئیس راه‌اندازی کند.

تلاش برای تغییر تعریف FFA از پهپاد کوچک

جدیدترین پژوهش‌های انجام شده توسط مؤسسات مرتبط با تصادفات نشان می‌دهد که پهپادهای سبک‌تر از 1/2 کیلوگرم در صورت سقوط جراحت جدی‌ای به انسان وارد نمی‌کنند و این درحالی‌ است که پهپادهای 11 کیلویی می‌توانند جراحتی معادل 70 درصد به افراد روی زمین وارد کنند.

سقوط آزاد از کوآدکوپتر

یک پهپادساز لیتوانیایی اخیر ویدئویی از ربات پرنده‌ی ملخ‌دار خود منتشر کرده است که انسان را به هوا می‌برد و در ارتفاع برای پرش با چتر رها می‌کند.

تغییر کاربری پهپادها برای اهداف تجاری

شرکت پاروت (Parrott) فرانسه که انواع مختلفی از پهپادهای بال ثابت و کوادکوپترهای کاربردی را ساخته بود، اکنون با تغییر نام و ثبت شرکت جدید، کاربردهای تازه‌ای برای پهپادهای خود فراهم کرده و فصل تازه‌ای در صنعت پهپاد را آغاز کرده است.

ارائه نرم‌افزار ساخت ربات پرنده توسط دانشگاه ام.آی.تی

پژوهشگران آزمایشگاه هوش مصنوعی و علوم رایانه دانشگاه ام.آی.تی نرم‌افزاری ارائه کرده‌اند که همه می‌توانند به کمک آن پهپاد یا ربات پرنده بسازند. کاربران می‌توانند در محیط مجازی برنامه پهپادهای خودشان را تست کنند و نحوه پرواز و نقاط ضعف پهپادشان را بررسی کنند.

استفاده از پهپاد گرده‌افشان به جای زنبور عسل

کارشناسان پهپادی را طراحی کردند که همانند زنبورهای عسل عمل گرده افشانی را انجام می‌دهد. پژوهشگران موسسه ملی علوم و فناوری ژاپن اظهار کردند: هواپیماهای بدون سرنشین، می‌توانند قسمتی از تولید موادغذایی در آینده را برعهده گیرند و عمل گرده‌افشانی زنبورها را انجام دهند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi