سریعترین هواپیمای جهان چگونه سر از موزه درآورد؟
از SR-۷۱ Blackbird به عنوان سریعترین هواپیمای تاریخ یاد می شود که به طرز مرموزی برای همیشه راهی موزه شد. گفته می شود بالا بودن هزینه های تعمیر و نگهداری این هواپیما علت اصلی زمینگیر شدن آن بوده است.
ورود شرکت هوندا به ساخت هواپیماهای جت شخصی
غول خودرو و موتورسیکلت سازی شرق آسیا حالا هواپیما هم می سازد. ورود رسمی هوندا به دنیای هواپیماسازی دو هفته پس از دریافت تأییدیه های لازم از سازمان فدرال هوانوردی آمریکا صورت گرفت.
ماموریت بزرگ کاوشگر مریخ اینسایت (InSight) به تعویق افتاد
اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا اعلام کرد که راهاندازی ماموریت کاوشگر "اکتشاف داخلی با استفاده از تحقیقات سنجش لرزهای و انتقال حرارت" (InSight) که برای ماه مارس سال آینده برنامهریزی شده بود، با توجه به نشت مداوم محفظه خلاء آن به تعویق افتاد.
ماهواره چینی در جستجوی یافتن معمای ماده تاریک
فناوری جدید علوم فضایی چین که در میان مردم این کشور با نام اختصاری «پادشاه میمون» شناخته می شود بخشی از یک تلاش همه جانبه و مشارکتی میان آکادمی علوم این کشور و چندین انستیتو علمی و دانشگاههای ایتالیا از جمله دانشگاه جنوای این کشور محسوب می شود.
روسیه به دنبال ساخت پایگاه دائمی در ماه تا 2030
سازمان فضایی فدرال روسیه در حال برنامهریزی برای ساخت یک پایگاه سرنشیندار دائمی در ماه است که ماژولهای آن بر روی شش موشک جداگانه به فضا ارسال خواهند شد. هنگامی که اجزای این پایگاه به ماه منتقل شدند، مونتاژ آن برای 10 سال ادامه خواهد یافت.
شرکت هواپیمایی «آنا نیپون ایرویز» از سوخت جلبکی استفاده خواهد کرد
شرکت هواپیمایی ژاپنی «آنا نیپون ایرویز» برای کاهش انتشار گاز آلاینده دی اکسیدکربن استفاده از سوخت جلبکی به عنوان سوخت جایگزین را در دستور کار خود قرار می دهد. براساس گزارشها این طرح تا پنج سال آینده قابلیت اجرا خواهد داشت و پیش بینی می شود انتشار گاز دی اکسیدکربن توسط هواپیماهای این کمپانی بیست درصد کاهش یابد.
آزمایش خودرو ناسا برای کاوش در مریخ
ناسا خودرویی را آزمایش می کند که به احتمال فراوان مسافران مریخ سوار بر آن به گشت و گذار در این سیاره خواهند پرداخت. این خودرو مجهز به ۱۲ چرخ در دو دست شش تایی است و جالب اینکه هر جفت از این چرخها قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه را نیز دارند.
صادرات محصولات دانش بنیان فضایی ایران با برند «امید صهفا»
رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران با اشاره به رونمایی از نام تجاری «امید صهفا» در ششمین نمایشگاه توانمندی های صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: از این پس محصولات دانش بنیان فضایی ایران با این برند به بازارهای بین المللی عرضه می شود.
اطلاعات ماهوارهها درباره تغییرات آب و هوایی زمین در سال ۲۰۱۵
فناوریهای فضایی توان ما در جمع آوری داده و پارامترهای بسیار متنوع سیاره مان را افزایش داده است. پرتاب ماهوارههای نگهبان-۱ آژانس فضایی اروپا و ماهوارههای قبلی ERS و Envisat آژانس فضای اروپا برای مشاهده زمین، به دانشمندان امکان داده است از نقاط دورافتاده و غیر قابل دسترس زمین داده و خبر بگیرند.
وزیر صنعت از تدوین برنامه راهبردی ۱۰ ساله برای توسعه صنایع هوایی خبر داد
نعمتزاده تهیه اسناد 10 ساله استراتژیک راهبردی برای صنایع دریایی و خودرو را از جمله این اسناد نام برد و خاطرنشان کرد: برای توسعه صنایع هوایی کشور درصدد هستیم تا نقشه راهبردی 10 ساله تدوین کنیم که برای این امر کارگروهی ایجاد میشود.