آشنایی با ربات ماهنورد جدید «آئودی»

شرکت خودروسازی آئودی در نمایشگاه بین‌المللی خودرو در دیترویت از ماهنورد جدیدی رونمایی کرده که از سیستم مشهور چهار چرخ محرک Quattro استفاده می‌کند. ماهنورد Quattro در حال حاضر یک ربات چاپ سه‌بعدی است که از تیتانیوم و آلومینیوم ساخته شده و 35 کیلوگرم وزن آن است.

استفاده از فناوری‌ نانو برای توسعه قابلیت‌های نظامی جدید

در اوایل سال 2015 میلادی، سناتور اِسکامر، کمیته بودجه سنا را قانع کرد که این اعتبارات را افزایش دهند تا با اتکا بر آن، برنامه نظامی ManTech قادر باشد پروژه‌های جدیدی را در سال 2016 میلادی آغاز کند.

چین به دنبال رکوردزنی در پرتاب‌های فضایی 2016

چین انجام بیش از 20 ماموریت فضایی را برای سال 2016 در دستور کار قرار داده است که این بیشترین تعداد ماموریت در یک سال است. شرکت علم و فناوری و هوافضای چین اعلام کرد که قصد دارد در کنار فعالیت‌هایی فضایی مورد نظر، به راه‌اندازی آزمایشگاه فضایی، فضاپیمای سرنشین‌دار و پرتاب دو موشک نیز بپردازد.

معرفی فناوری های برتر سفر نمایشگاه CES 2016/بالگرد الکتریکی اختصاصی

یک شرکت چینی به نام Ehang نمونه اولیه یک بالگرد الکتریکی را رونمایی کرد که قادر است تا ارتفاع 3500 متری از زمین بلند شود و با سرعت 100 کیلومتر در ساعت حرکت کند. این بالگرد با هر بار شارژ قادر است 23 دقیقه در هوا پرواز کند.

ناسا در اعماق فضا اقامتگاه ویژه فضانوردان می سازد

اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا دستور طراحی اقامتگاه فضایی ویژه نخستین فضانوردان مأموریت مریخ را از کنگره دریافت کرد.

سریعترین هواپیمای جهان چگونه سر از موزه درآورد؟

از SR-۷۱ Blackbird  به عنوان سریعترین هواپیمای تاریخ یاد می شود که به طرز مرموزی برای همیشه راهی موزه شد. گفته می شود بالا بودن هزینه های تعمیر و نگهداری این هواپیما علت اصلی زمین‌گیر شدن آن بوده است.

ورود شرکت هوندا به ساخت هواپیماهای جت شخصی

غول خودرو و موتورسیکلت سازی شرق آسیا حالا هواپیما هم می سازد. ورود رسمی هوندا به دنیای هواپیماسازی دو هفته پس از دریافت تأییدیه های لازم از سازمان فدرال هوانوردی آمریکا صورت گرفت.

ماموریت بزرگ کاوشگر مریخ اینسایت (InSight) به تعویق افتاد

اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا اعلام کرد که راه‌اندازی ماموریت کاوشگر "اکتشاف داخلی با استفاده از تحقیقات سنجش لرزه‌ای و انتقال حرارت" (InSight) که برای ماه مارس سال آینده برنامه‌ریزی شده بود، با توجه به نشت مداوم محفظه خلاء آن به تعویق افتاد.

ماهواره چینی در جستجوی یافتن معمای ماده تاریک

فناوری جدید علوم فضایی چین که در میان مردم این کشور با نام اختصاری «پادشاه میمون» شناخته می شود بخشی از یک تلاش همه جانبه و مشارکتی میان آکادمی علوم این کشور و چندین انستیتو علمی و دانشگاههای ایتالیا از جمله دانشگاه جنوای این کشور محسوب می شود.

روسیه به دنبال ساخت پایگاه دائمی در ماه تا 2030

سازمان فضایی فدرال روسیه در حال برنامه‌ریزی برای ساخت یک پایگاه سرنشین‌دار دائمی در ماه است که ماژول‌های آن بر روی شش موشک جداگانه به فضا ارسال خواهند شد. هنگامی که اجزای این پایگاه به ماه منتقل شدند، مونتاژ آن برای 10 سال ادامه خواهد یافت.

تبلیغات
گپ جی پی تی -  چت جی پی تی 4o پلاس
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
خرید تلسکوپ
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI