ماهواره چینی در جستجوی یافتن معمای ماده تاریک
فناوری جدید علوم فضایی چین که در میان مردم این کشور با نام اختصاری «پادشاه میمون» شناخته می شود بخشی از یک تلاش همه جانبه و مشارکتی میان آکادمی علوم این کشور و چندین انستیتو علمی و دانشگاههای ایتالیا از جمله دانشگاه جنوای این کشور محسوب می شود.
دانشمندان در اندیشه چاپ سه بعدی در اعماق فضا
نوامبر سال گذشته شرکتی موسوم به «ساخت فضا» (Made in Space) که در کالیفرنیای آمریکا فعالیت دارد با رونمایی و راه اندازی دستگاه چاپ سه بعدی در ایستگاه فضایی بین المللی در صدر اخبار علمی جهان قرار گرفت.
ساخت مدل موتور جت به کمک فناوری چاپ سهبعدی
مهندسان شرکت جنرالالکتریک نوعی موتور جت ساده ارائه دادهاند که کاملا از اجزای چاپ سهبعدی ساخته شده است. به گزارش ایسنا، این موتور، 30 سانتیمتر طول و 20 سانتیمتر ارتفاع دارد و توسط «مرکز توسعه افزودنی هوانوردی» جنرال الکتریک در خارج از شهر سینسیناتی امریکا ساخته شده است.
پروژه جاهطلبانه نوتروپ گرومن برای پرواز هواپیما به سمت سیاره زهره
شرکت نورتروپ گرومن آمریکا قصد دارد هواپیمای ملخی قابل تورم بسازد تا در سال 2021 در میان جو سیاره زهره به پرواز درآید. به گزارش ایسنا، این پروژه جاهطلبانه شامل پرواز یک هواپیما در آسمان سولفوری زهره برای چندین سال، نمونهبرداری مستقیم از جو اسیدی بیگانه این سیاره و مشاهده سطح آن از ارتفاع 50 کیلومتری است.
رونمایی نخستین قطعه فضاپیمای دریم چیسر
ناسا با توجه به بازنشسته شدن برنامه شاتل فضایی در سال 2011 و وابستگی به کپسول فضایی سایوز روسیه برای انتقال فضانوردان به ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS)، بودجه ویژهای را برای توسعه تاکسیهای فضایی توسط شرکتهای خصوصی در نظر گرفته است. کپسول سرنشیندار دراگون شرکت اسپیسایکس، کپسول CST-100 شرکت بوئینگ، به همراه فضاپیمای دریم چیسر شرکت سیرا نوادا از جمله طرحهایی هستند که میتوانند بخشی از نیاز ناسا برای انتقال فضانوردان را تأمین میکنند.
فناوری چاپگرهای سهبعدی
ساخت افزایشی و چاپ سهبعدی به طور چشمگیری در حال رشد است. فناوری جدیدی که به عنوان آغازی برای ساخت سریع نمونههای اولیه از محصولات پزشکی، دندانپزشکی، هوافضا و یا صنایع خودرو به کار میرود. چاپگرهای سهبعدی همچنین گذری هم بر دنیای اسباببازی، مبلمان، هنر و مد داشتهاند.