مديريت خلاق در برنامههاي پهپادي دارپا+دریافت نسخه الکترونیکی
نویسنده: Jeffrey A. Drezner
مترجم: امير توكلي كاشي
تهیهکننده: موسسه رها، راهبرد فردا
سال انتشار: 1385
آغاز فاز دوم رقابت طراحی هواپیمای فضایی نظامی
ماه گذشته میلادی آژانس پروژههای تحقیقات پیشرفته دفاعی آمریکا (دارپا) با هدف سرعت بخشیدن به برنامه XS-1، قرارداد مطالعاتی 12 ماههای را با سه شرکت نورتروپ گرومان، بوئینگ و ماستن منعقد کرد.
فاز نخست این رقابت شامل ارائه طرح مفهومی، با ارائه طرح شرکت نورتروپ گرومان طی هفته گذشته پایان یافت؛ این در حالیست که دو شرکت دیگر طرحهای خود را در ماه ژوئیه (تیر ماه) ارائه کردند. ادامه نوشتار
شرکت هواپیمایی متحد (یونایتد ایرکرفت کورپوریشن)
شرکت هواپیمایی متحد (یونایتد ایرکرفت کورپوریشن) (به روسی: OAK و به انگلیسی: UAC) شرکت هوافضا و صنایع دفاعی روسی است، که در زمینه طراحی، تولید و فروش هواپیماهای جت مسافربری، هواپیماهای ترابری و هواگردهای نظامی فعالیت مینماید.
شرکت میگ (MiG)
میگ (به روسی: МиГ؛ به انگلیسی MiG) یک شرکت هوانوردی، هوافضایی و دفاعی روسی است و دفتر اصلی آن در شهر مسکو قرار دارد.
شرکت سوخو (Sukhoi)
سوخو، (به روسی: Сухой و به انگلیسی: Sukhoi) شرکت هوافضای روسی است، که در سال ۱۹۳۹ توسط پاول سوخو بنیان گذاشته شد.
فناوری چاپگرهای سهبعدی
ساخت افزایشی و چاپ سهبعدی به طور چشمگیری در حال رشد است. فناوری جدیدی که به عنوان آغازی برای ساخت سریع نمونههای اولیه از محصولات پزشکی، دندانپزشکی، هوافضا و یا صنایع خودرو به کار میرود. چاپگرهای سهبعدی همچنین گذری هم بر دنیای اسباببازی، مبلمان، هنر و مد داشتهاند.
نرمافزار تحلیل هواپیمای پیشرفته (AAA)
نرمافزار تحلیل هواپیمای پیشرفته (Advanced Aircraft Analysis) یا AAA محاسبات مورد نیاز برای طراحی و تحلیل هواپیما را انجام میدهد. این نرمافزار مکمل کتاب طراحی هواپیمای راسکم (Roskam) می باشد.
چشم فانتوم پرواز کرد
سرانجام هواپیمای هیدروژنی بدون سرنشین چشم فانتوم (PhantomEye) ساخت شرکت بویینگ نخستین پرواز آزمایشی خود را انجام داد و به مرحله پرواز پایانی نزدیکتر شد. این هواپیما در 1 ژوئن از مرکز پژوهشهای پروازی درایدن ناسا واقع در پایگاه هوایی ادواردز کالیفرنیا پرواز خود را آغاز کرد و تا ارتفاع 4080 پایی اوج گرفت و در مسیر سِیر (کروز) به سرعت 62 نات رسید. این پرواز در مجموع 28 دقیقه به طول انجامید ولی پس از فرود بر بستر یک دریاچه خشک، ارابههای فرود این هوایپما در اثر برخورد با حفرههای زمینی شکسته شد. منبع: هیتنا
برتری مولفههای انسانی یا ضعف هواپیماهای بدون سرنشین؟
هدف از ساخت هواپیماهای بدون سرنشین حذف عامل انسانی از نبردهای هوایی و عملیاتهای تجسسی و در کل کاهش خطرات احتمالی برای خلبانان بوده است. اما آیا هواپیماهای بدون سرنشین می توانند هواپیماهای سرنشیندار را حذف کرده و جایگزین مطمئنی برای آنها باشند؟