پرورش پهپاد در آزمایشگاه، به کمک فناوری نوظهور کمپیوتر (Chemputer)

زمانیکه با فناوری چاپگر سه‌بعدی، قسمت‌های مختلفی از یک دستگاه را می‌توان ساخت، این بار با فناوری "Chemputer" پژوهشگران قادر به تسریع فعل و انفعالات شیمیایی در مولکول می شوند که این امر باعث می شود یک هواپیمای پهپاد با مواد شیمیایی تولید شود و به جای تخصیص دادن چند ماه برای ساخت آن، فقط چند هفته مراحل تولید پهپاد به طول بیانجامد.

آزمایشگاه تونل باد، دانشگاه صنعتی شیراز

امروزه اهمیت آزمایش‌های تجربی آیرودینامیکی روی مدل اجسام کاملا مشهود و به اثبات رسیده است. در همین راستا دانشکده مهندسی مکانیک و هوافضای دانشگاه صنعتی شیراز اقدام به راه‌اندازی تونل باد مادون صوت جهت مطالعات آیرودینامیکی نموده است.

چین به دنبال رکوردزنی در پرتاب‌های فضایی 2016

چین انجام بیش از 20 ماموریت فضایی را برای سال 2016 در دستور کار قرار داده است که این بیشترین تعداد ماموریت در یک سال است. شرکت علم و فناوری و هوافضای چین اعلام کرد که قصد دارد در کنار فعالیت‌هایی فضایی مورد نظر، به راه‌اندازی آزمایشگاه فضایی، فضاپیمای سرنشین‌دار و پرتاب دو موشک نیز بپردازد.

روبات‌های مارمولک‌نما بر بدنه ایستگاه فضایی بین‌المللی

هم‌اکنون دانشمندان آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا در کالیفرنیا بر روی ساخت دستگیره‌های مخصوصی شبیه پنجه مارمولک کار می‌کنند که به روبات‌ها امکان بالا رفتن از دیواره عمودی ایستگاه فضایی‌ بین‌المللی را می‌دهد.

طراحی ساعت اتمی عمق فضا توسط پژوهشگران آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا

ناسا قصد دارد به منظور انجام به‌هنگام مأموریت‌های فضایی، ساعت اتمی عمق فضا (DSAC) را به زودی مورد آزمایش قرار دهد.

به گزارش ایسنا، ناوبری دقیق و سایر عملکردهای فضاپیما، به سیگنال‌های رادیویی بسیار دقیق وابسته هستند و برای این کار به ساعت‌های اتمی فوق‌دقیق نیاز است.

آزمایشگاه تونل باد، دانشگاه شیراز

تونل باد حدود صوت دانشگاه شیراز از دی ماه سال ۹۱ شروع به کار کرد و به محققان آیرودینامیک این امکان را داد تا در رژیم گذر صوتی که پیچیدگی های زیادی دارد،اقدام به آزمایشات مختلف کنند. این آزمایشات کمک خوبی به تحلیل پروژه های دفاعی و علمی کشور خواهد کرد.

ساخت کارآمد‌ترین موشک‌های فضاپیما

گروهی از پژوهشگران آزمایشگاه لوس آلوموس به تازگی موفق به طراحی و ساخت موشکهای فضاپیما با کارآمدی بسیار بالا شدند، این موشک‌ها که تغییراتی در سوختشان داده شده از درجه ایمنی بالا برخوردار بوده و عملکرد بسیار مناسبی از خود نشان می‌دهد.
انرژی تولیدی بسیار بالا و تحمل شوک‌های سخت و ویژگی منحصر به فرد این سوخت‌ها است که فرمولاسیون جدید کارایی خوبی به این موشک‌ها داده است.

فراخوان تدوین طرح ملی ناوبری هوایی کشور


ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی
به منظور تدوین برنامه جامع و بلند مدت کشور متناسب و همگام با روند جهانی هوانوردی و سیاست‌های دفتر منطقه‌ای خاورمیانه، با اعلام فراخوان جهت تدوین «طرح ملی ناوبری هوایی کشور»، از پژوهشگران، متخصصان و فعالان این حوزه برای ارائه طرح پیشنهادی دعوت به همکاری می‌نماید. برای آگاهی بیشتر به تارنمای این ستاد به نشانی iatdh.isti.ir مراجعه فرمایید.

تشکیل شبکه آزمایشگاهی فناوری هوایی و هوانوردی


ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی
به منظور هدفمند کردن حمایت‌های خود تنها از آزمایشگاه‌های فعال در حوزه هوایی و هوانوردی کشور، از ابتدای نیمه دوم سال 1393، از آزمایشگاه‎هایی که به شبکه آزمایشگاهی هوایی پیوسته‎اند، مطابق با دستورالعمل حمایتی ستاد، حمایت به‎عمل می آورد.
برای آگاهی بیشتر به تارنمای این ستاد به نشانی iatdh.isti.ir مراجعه فرمایید.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi