عجیب ترین هواپیماهای دنیا

نشستن روی یکی صندلی پرتاب نامطمئن، که درست روی کمپرسور یک موتور توربوجت جای گرفته، جای راحتی برای هیچ خلبانی نیست، اما این فرمولی بود که فرانسوی ها در دهه ۱۹۵۰ برای پرواز عمودی متصور بودند. آنها در اواخر این دهه، پروژه بسیار متفاوت و عجیبی را شروع کردند که اصطلاحا «کلئوپاترا» خوانده می شد؛ به این ترتیب که یک موتور توربوجت بزرگ «آتار» را که در انتهایش چهار چرخ قرار گرفته بود، به یک کابین کوچک متصل کردند.

ماهواره جدید ناسا برای جستجوی آب و منابع دیگر بر روی ماه

ناسا به تازگی به ماهواره‌های مکعبی (کیوبست) خود به عنوان شیوه‌ای به‌صرفه برای انجام عملیات ماموریت‌های اعماق فضا نگاه می‌کند و یکی از این سامانه‌ها ماهواره‌ای به اندازه یک جعبه کفش است که Lunar IceCube نام دارد. این ماهواره برای جستجوی یخ آب و منابع دیگر موجود بر روی ماه به کار خواهد رفت.

طراحی جت فراصوت با سرعت بیش از ماخ چهار

شرکت ایرباس حق ثبت امتیاز ساخت وسیله‌نقلیه هوایی فوق‌سریعی را از آن خود کرده که ۲۰ کیلومتر بالاتر از هواپیماهای معمولی پرواز می‌کند.
این هواپیما همچنین چهار برابر سرعت صوت حرکت خواهد کرد. هواپیمای مزبور اساسا یک تانکر پرنده است و عمده سوخت آن از اکسیژن مایع و هیدروژن مایع دوستدار محیط زیست تشکیل خواهد شد.

گام بلندی دیگر به سوی ساخت هواپیمای فضایی

دولت آمریکا با پرداخت ۱۳ میلیون دلار دیگر، گام بلندی به سوی ساخت هواپیمای فضایی فوق مدرنی برداشت که در آینده نزدیک مأموریتهای مداری را با هزینه ای اندک انجام خواهد داد.
آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا (دارپا) به هر یک از دو شرکت بوئینگ و نورتوپ گرامان ۶.۵ میلیون دلار دیگر پرداخت کرده تا ایده های خود درخصوص طراحی و ساخت هواپیمای فضایی روباتیکی ارتش آمریکا را هر چه سریعتر تکمیل کنند.

سفر به کره ماه با هزینه ای کمتر از ۳۴ دلار!

اندکی بیش از ۳۰ دلار مقدار بسیار کمی برای چنین سفر بزرگی است اما به نظر می رسد که این مخارج برای استفاده آدرین از یک خودروی شخصی بر روی زمین باشد.
اسناد و مدارکی که آلدرین به تازگی در توئیتر خود ارسال کرده است نشان می دهد که حمایت دولت در طول ماموریت ژوئیه ۱۹۶۹ ارائه شده است و او مجبور نبود که از جیب خود برای سوخت موشک آپولو ۱۱ به فضا هزینه ای بپردازد.

پرواز بزرگترین هواپیمای جهان در سال ۲۰۱۶

طراحان از ساخت هواپیمای بزرگی پرده برداشتند که می تواند با کمک یک شاتل کوچک فضانوردان را به مدار زمین ببرد. این هواپیما که بزرگترین هواپیمای جهان به شمار می‌رود اوایل سال آینده نخستین پرواز ابتکاری آزمایشی خود را انجام می دهد.

هند ۹ ریزماهواره آمریکایی را تا سال ۲۰۱۶ به فضا پرتاب می‌کند

سازمان تحقیقات فضایی هند در فاصله زمانی سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ تعداد ۹ ماهواره نانومیکرو برای آمریکا پرتاب خواهد کرد. این برای نخستین بار است که سازمان تحقیقات فضایی هند یک ماهواره آمریکایی را پرتاب می‌کند.
سازمان تحقیقات فضایی هند تا کنون ۴۵ ماهواره متعلق به ۱۹ کشور را پرتاب کرده است.

غول هواپیماسازی آمریکا به ایران می‌آید؟

ظرفیت بالقوه ۸۰ میلیارد دلاری بازار هوایی ایران آنقدر برای شرکت‌های بین‌المللی وسوسه‌کننده شده که حتی می‌تواند دولت آمریکا را به میانه بازی بکشد و شاید اینجا نقطه‌ای است که ایران می‌تواند از بین گزینه‌های بزرگ انتخاب کند.

فیس‌بوک از پهپاد ارائه‌دهنده اینترنت در نقاط دور افتاده رونمایی کرد

فیس‌بوک از اولین هواپیمای بدون سرنشین خورشیدی خود که ارائه‌کننده اینترنت در نقاط دور افتاده است، پرده‌برداری کرد. این هواپیما که «آکیلا» نام دارد، می‌تواند تا سه ماه بدون فرود آمدن پرواز و به کمک لیزر، داده‌های اینترنتی را به آنتن‌هایی که در روی زمین نصب شده‌اند، ارسال کند. فیس‌بوک اعلام کرده که این پهپادها با استفاده از لیزر، اینترنتی با سرعت ۱۰ گیگابیت در ثانیه ارائه می‌دهند.

هزینه فتح ماه برای نخستین بار چه قدر بود؟

باز آلدرین در مطلبی بر روی توئیتر اعلام کرد که دولت آمریکا برای سفر تاریخی‌اش به ماه و بازگشت به زمین در سال ۱۹۶۹ از وی مبلغ ۳۳.۳۱ دلار بابت هزینه‌های سفر دریافت کرده بود.
باز آلدرین که دومین انسانی است که بر ماه پا گذاشته، در توئیتر خود تصاویری از هزینه‌ها و گمرکات این سفر را ارائه کرده است.

تبلیغات
گپ جی پی تی -  چت جی پی تی 4o پلاس
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
خرید تلسکوپ
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi