دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصيلی آزمون کارشناسی ارشد سال 1394 (+ظرفیت دانشگاهها)
برای دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصيلی آزمون ورودی تحصيلات تکميلی (دوره های کارشناسی ارشد ناپيوسته داخل) سال 1394 و آگاهی از ظرفیت دانشگاهها کلیک کنید.
همکاری پژوهشگاه هوافضا با سازمانهای بینالمللی
دکتر امی با اشاره به اینکه پژوهشگاه هوافضا با مراکز بینالمللی فعال در حوزه دانش هوافضا همکاری دارد افزود: از سازمانهای بینالمللی فعال در حوزه هوافضا، سازمان «ابسکو» که شاخه فعالیتهای فضایی سازمان ملل در آسیای جنوبی را مدنظر قراردارد با ما در ارتباط بوده و پژوهشگاه هوافضای ایران عضو این نهاد بینالمللی است.
پهپادها، از امدادرسانی تا خبرنگاری
اگرچه وقتی از پهپادها صحبت به میان می آید، نخستین کاربردی که از این پرنده های آهنین در ذهن شکل می گیرد، به حوزه های نظامی محدود می شود، اما باید این نکته را در نظر داشت که کاربرد پهپادها فقط امور نظامی نیست. این فناوری می تواند در زمینه مخابرات و ناوبری تا تحقیقات هواشناسی و جغرافیایی کاربرد داشته باشد.
موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی با احیای مجدد پژوهشگاه هوافضا وابسته به وزارت علوم
در سال 1382 شورای گسترش وزارت علوم، مجوز اصولی و در سال 1384 مجوز قطعی ایجاد پژوهشگاه هوافضا را صادر کرده بود ولی در سال 1390 با تنزل جایگاه این پژوهشگاه، این مرکز به عنوان پژوهشکده سامانههای فضانوردی ادامه حیات داد و بدین ترتیب پژوهشگاه هوافضا تنها در حوزه فضایی فعال بود.
نخستین کنفرانس ملی دانشجویی هوافضا-دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نخستین کنفرانس ملی دانشجویی هوافضا به همت انجمن علمی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری انجمن هوافضای ایران در مهرماه 94 برگزار میشود.
تیمهای برتر هفتمین دوره مسابقات هوافضا معرفی شدند
دکتر مانی - دبیر هفتمین مسابقات هوافضا در مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات با بیان اینکه در درورههای گذشته نتایج مسابقات ۲ هفته پس از برگزاری مسابقات اعلام میشد، گفت: با توجه به اینکه بسیاری از تیمها از سایر استانها در این مسابقات شرکت میکردند از این رو در این دوره از مسابقات نتایج لیگها در مراسم اختتامیه اعلام شد.
ناکامی اسپیسایکس در فرود نرم فالکون بر روی کشتی رباتیک
آخرین تلاش شرکت اسپیسایکس برای بازیابی موشک فالکون 9 و فرود آوردن عمودی آن بر روی یک کشتی رباتیک، بار دیگر و پس از پرتاب موفق کپسول باری دراگون بسمت ایستگاه فضایی، با شکست مواجه شد.
کپسول باری دراگون توسط فالکون 9 به ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) بدرقه شد، اما خود موشک در فرود بر روی کشتی رباتیک بار دیگر ناکام ماند. قطعات موشک پس از برخورد با کشتی رباتیک، در درون اقیانوس آتلانتیک سقوط کردند و دیگر برای انجام پرواز قابلبازیابی نیستند.
هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا 9تا 12 اردیبهشت 94 برگزار میشود
هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ماه در ۲ بخش دانشجویی و دانش آموزی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
سید حسین کیایی، دبیر کمیته اجرایی هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: در بخش دانش آموزی این مسابقات لیگهای طراحی و ساخت گلایدر دست پرتاب، هوانا و (هاورکرافت)، موشک آبی هوای فشرده، رباتهای پرنده و ایدههای نو برگزار میشود.