پاویون شرکتهای دانشبنیان هوایی ایران در نخستین نمایشگاه هوافضای ترکیه (یوراسیا 2018)
به همت ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی، پاویون شرکتهای دانشبنیان هوایی و هوانوردی در نخستین نمایشگاه هوافضا و ایرشوی ترکیه (یوراسیا 2018) برپا خواهد شد.
دکتر مسعود برومند، دانشیار دانشکده هوافضای دانشگاه امیرکبیر، به سمت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب شد
طی حکمی از سوی دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر مسعود برومند معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر را به سمت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد. وی هم اکنون دانشیار دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تخصص توربوماشین و توربین گاز است.
رونمایی بویینگ از طرح عملیاتی خود برای پیمایه فضای دوردست و اقامتگاه فضایی سفر به مریخ
شرکت بوئینگ آمریکا که بههمراه شش شرکت خصوصی دیگر در طرح سفرهای فضای دوردست همکاری میکنند، دو طرح برای فضاپیما و ایستگاه بینراهی ارائه کرده است که قرار است تا سال 2020 عملیاتی و در محل مقرر نصب شوند.
پایداری ماهواره در فضا مهمتر از پرتاب است/ زمان و سرمایه گذاری مهمترین چالش حوزه فضایی
دکتر صدر با اشاره به سیاستهای سازمان فضایی کشور در 2 سال گذشته، گفت: برنامه ما این بوده است، آنچه که تا به حال در حوزه فضایی به آن دست پیدا کردیم تثبیت کنیم به طوری که اگر ماهواره ای را در مدار قرار دادیم به عنوان قدم نخست و در قدم بعدی این ماهواره بتواند 5 سال با کلیه تجهیزات در مدار بماند و شرایط پایداری داشته باشد.
شعار و پوستر منتخب هفته جهانی فضا، 2016، مهر 1395
هفته جهانی فضا طبق رسم همه ساله از تاریخ 4 الی 10 اکتبر برابر با 13 الی 19 مهرماه در سال جاری برگزار میگردد. در همین راستا سازمان فضایی ایران متولی برگزاری این مناسبت در کشور مطابق روال هر ساله با مشارکت نهادها و سازمانها مبادرت به تشکیل ستاد راهبردی هفته جهانی فضا و کمیتههای مرتبط با این مناسبت نمود.
فضانوردان ماموریت اکسپدیشن 48 معرفی شدند
ماموریت جدید ناسا با همکاری آژانس فضایی اروپا، آژانس فضایی روسیه، آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن، آژانس فضایی ایتالیا و برزیل انجام میگیرد. این فضانوردان در ایستگاه فضایی بینالمللی به انجام آزمایشات زیست شناسی، زیست فناوری، علوم فیزیک و زمین شناسی خواهند پرداخت. به گزارش ناسا، انجام این آزمایشات به ماموریت آینده سفر به مریخ و همچنین کاوش در اعماق فضا کمک خواهد کرد.
خریداران هواپیماهای شخصی ایرانی تسهیلات میگیرند
هدف از توسعه هوانوردی عمومی هواپیمای فوق سبک اسپورت، خیلی سبک و سبک هستند که جز هواپیمای ۲، ۴ و ۶ نفره به شمار می روند.
ناسا به دنبال اجرای پروژههای ارزان
اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا پروژههایی را در دست اجرا دارد که با حداقل هزینه ممکن اجرا شدهاند و از جمله آنها میتوان به فضاپیمای «داون» اشاره کرد که اخیرا عکسهای شگفتانگیزی از سطح سیاره کوتوله و ناشناخته «سرس» گرفته است.
معاون حقوقی رئیسجمهور خبرداد: لزوم تدوین قانون ملی فضایی ایران
معاون حقوقی رئیسجمهور، باحضور درمراسم افتتاحیه هفته جهانی فضا، برلزوم تدوین قانون ملی فضایی ایران تاکید کرد. الهام امینزاده گفت: امروزه بسیاری از کشورها قانون ملی فضایی دارند که ما نیز با مطالعات اولیه انجام شده در این زمینه باید به سمت تدوین قانون ملی فضایی کشور خود برویم.
نخستین سالگرد مدارگردی «ماون» حول مریخ
کاوشگر ماون در 18 نوامبر سال 2013 به فضا پرتاب شد و پس از یک سفر 10 ماهه و طی مسافتی بالغ بر 643 میلیون و 700 هزار کیلومتر، در تاریخ 21 سپتامبر 2014 (30 شهریور 1393) به مدار مریخ رسید.