خودرو پرنده بیسرنشین هیدروژنی «اسکای»، تلفیقی از خودرو شاسیبلند و هلیکوپتر (+تصاویر)
شرکت آمریکایی «الاکای تکنولوژی» موفق به ساخت یک هواگرد بدون سرنشین مبتنی بر سوخت هیدروژن شد که شکل ظاهری آن بین یک هلیکوپتر و یک خودروی شاسیبلند است.
تیمهای برگزیده یازدهمین دوره «مسابقات ملی هوافضا» دانشگاه امیرکبیر معرفی شدند
این دوره از مسابقات با حضور 800 شرکتکننده برگزار شد.
نخستین موشک خصوصی ژاپنی به فضا رسید
هدف نهایی این شرکت خصوصی ارسال ماهوارههای کوچک به مدار با هزینه بسیار کمتر از پرتابهای دولتی است.
شرکت شبیهسازان پیشرفته ابراهیمی
این شرکت در زمینه طراحی و ساخت شبیهسازهای آموزشی برای آموزش مهندسان هوافضا و آموزش خلبانان طراحی و ساخت سیستمهای ناوبری و سیستمهای هدایت و کنترل فعالیت میکند.
طرح مفهومی نخستین هواپیمای الکتریکی بدون خلبان
توسعهدهندگان امیدوارند که نمونه اولیه این هواپیما بتواند تا مسافت ۴۳۴ مایل (۶۹۸ کیلومتر) پرواز کند که این مسافت معادل پرواز از لندن به آلمان است.
تمرین عملیات برای ایستگاه فضایی بینالمللی (+تصاویر)
الکساندر اسکورتسوف فضانورد روسکاسموس در این روزها زیر نظر کارشناسان مرکز آموزش فضانوردان، خود را برای انجام عملیات راهپیمایی پیچیدهای در ایستگاه فضایی بینالمللی آماده میکند.
استفاده از کتابچه راهنما در فضا
در هر پروازی، بطور مثال در سفینه سایوز، سه نفر شرکت دارند: فرمانده سفینه و دو مهندس که با شمارههای یک و دو شناخته میشوند. هر یک از این سرنشینان، وظایف خاص خود را دارند و در جریان آموزش و تمرینها باید در کنار کارهای گروهی، به شرح وظایف خود کاملاً مسلط شوند.
تغییر جالب یکی از فضانوردان دوقلو پس از یکسال زندگی در فضا
پژوهشگران ناسا با بررسی بر روی «اسکات کلی» دریافتند زندگی در فضا سبب کشیدگی اندازه تلومرها و کلاههای محافظ درانتهای کروموزوم، در بدن اسکات کلی شده است.
اعلام آخرین مهلت نامنویسی یازدهمین «مسابقات ملی هوافضا» در دانشگاه امیرکبیر
یازدهمین دوره مسابقات ملی هوافضا، ۱۲ الی ۱۳ اردیبهشت ماه امسال در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود؛ علاقهمندان تا ۳۱ فرودین ماه فرصت دارند در این مسابقات ثبتنام کنند.
برگزیده اخبار فضایی روزهای اخیر از نگاه اسپیس
یکی از فضانوردان مستقل در ایستگاه فضایی بینالمللی یک سلفی زیبا از خود گرفت که انعکاس زمین روی کلاه ایمنی وی قابل رؤیت است.