رئیس سازمان فضایی ایران: دانشگاه‌ها مدل همکاری با سازمان فضایی ارائه دهند

اخیرا نیز لایحه‌ای در دولت به تصویب رسید که براساس آن تا سال 2030 سهم اقتصاد فضایی کشور به 40 میلیارد پوند برسد. که نشان می‌دهد صنعت فضایی یک اقتصاد جذاب است.

بلیط سفر به مریخ چند دلار است؟ / ایلان ماسک:‌ کمتر از ۵۰۰ هزار دلار

ایلان ماسک، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت هوافضای «اسپیس‌ایکس»، می‌گوید بلیط سفر به مریخ برای مشتریان این شرکت کمتر از ۵۰۰ هزار دلار خواهد بود.

سفره غذایی ویژه فضانورد امارات در ایستگاه فضایی بین‌المللی

فضانورد اماراتی در زمان پرواز به ایستگاه فضایی بین‌المللی از رژیم غذایی استاندارد فضانوردان روسیه استفاده خواهد کرد، اما به سفارش ویژه او خوراک اضافی از غذای عربی نیز تهیه خواهد شد.

ماه آینده: پرواز آزمایشی فضاپیمای «استارلاینر» بویینگ

پس از اعلام پرواز آزمایشی کپسول "دراگون" اسپیس‌ایکس در تاریخ ۲۸ فوریه، کپسول "استارلاینر" متعلق به شرکت بویینگ نیز که مانند "دراگون" قابلیت حمل فضانوردان را به فضا دارد، نخستین پرواز آزمایشی خود را به ایستگاه فضایی بین‌المللی در ماه آینده انجام خواهد داد.

مدیر پژوهشگاه فضایی روسیه: پرواز به ماه باید بین‌المللی باشد

آناتولی پتروکوویچ مدیر پژوهشگاه تحقیقات فضایی روسیه و عضو آکادمی علوم روسیه می‌گوید: همکاری بین‌المللی در زمینه فضانوردی هیچ جایگزینی ندارد و اکتشافات بر روی ماه باید به صورت بین‌المللی انجام شود.

ساخت دومین ماهواره امیرکبیر با دقت ۴۰ برابر بیشتر/اطلاع از کشت ۷۰ هکتار خشخاش در پایش هوایی/راه‌اندازی نخستین پارک فناوری فضاپایه در استان مازندران‌

علاوه بر آن ماهواره "ظفر" دانشگاه علم و صنعت تا شهریورماه و ماهواره "ناهید ۲" تا خردادماه سال آینده تحویل داده خواهد شد.

طراح سامانه‌های فضایی سرنشین‌دار روسیه اعلام کرد: کار در ایستگاه فضایی بین‌المللی افزایش خواهد یافت

طبق برنامه پیش بینی شده از ماه سپتامبر به بعد، سه فضانورد روس باید مرتباً در ایستگاه فضایی بین المللی حضور داشته باشند

اعلام جزئیات ماهواره "پیام ۲" دانشگاه امیرکبیر

مدیر پروژه ماهواره دانشگاه صنعتی امیرکبیر، از ارائه مشخصات فنی ماهواره "پیام ۲" این دانشگاه به سازمان فضایی خبر داد و گفت: ماهواره "پیام ۲" همانند "پیام ۱"، "سنجشی" خواهد بود، ضمن آنکه نسخه ارتقایافته "پیام ۱" است.

تصاویر فضایی برگزیده روزهای گذشته از نگاه «اسپیس»

بزرگترین سطح نورد خودران اروپا به نام "SherpaTT" در زمینی همانند مریخ در مراکش مورد آزمایش قرار گرفت. این آزمایش توسط تیمی از مرکز نوآوری رباتیک "DFKI" آلمان انجام شد.

سازمان فضایی چه برنامه‌هایی برای کسب‌و‌کارهای فضاپایه دارد

مدیرکل توسعه کسب‌وکارهای فضاپایه سازمان فضایی ایران گفت: این سازمان در نظر دارد از ظرفیت انسانی شکل‌گرفته در دو حوزه فناوری و خدمات استفاده کرده و آن‌ها را به این سمت هدایت کند که راه‌حل‌های خلاقانه مبتنی بر فناوری‌های پیشرفته را برای حل مسائل کشور پیشنهاد دهند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری