ثبت رکورد تازه برای شاتل فضایی بی‌سرنشین X-37B

شاتل در قالب یک فضاپیمای بی‌سرنشین، با نام X-37B، اکنون در خدمت ارتش آمریکاست و چهارمین پرواز آزمایشی خود را با موفقیت انجام داده است اما این پرواز آزمایشی با دیگر انواع آن متفاوت است.

تغییر کاربری پهپادها برای اهداف تجاری

شرکت پاروت (Parrott) فرانسه که انواع مختلفی از پهپادهای بال ثابت و کوادکوپترهای کاربردی را ساخته بود، اکنون با تغییر نام و ثبت شرکت جدید، کاربردهای تازه‌ای برای پهپادهای خود فراهم کرده و فصل تازه‌ای در صنعت پهپاد را آغاز کرده است.

پیش‌فروش نخستین خودرو پرنده تجاری‌سازی شده در فرانسه (+تصاویر)

پیش فروش نخستین نسل از خودروهای پرنده قابل فروش از ماه آینده آغاز می‌شود. نخستین خودروی پرنده تجاری‌سازی‌شده شرکت ایروموبیل (Aeromobil) دارای دامنه پیمایشی ۵۰۰ کیلومتر بر روی زمین و ۷۰۰ کیلومتر در حالت پرواز است.

رکوردشکنی فضانورد زن

دکتر پگی ویتسون، فضانورد زن ناسا که لقب نخستین زن فرمانده ایستگاه فضایی را به خود اختصاص داد، این ماه توانست با انجام یک راهپیمایی فضایی دیگر، طولانی‌ترین مجموعه راهپیمایی‌های یک زن در فضا را به خود اختصاص دهد.

پیش‌بینی سه روند اصلی برای توسعه فناوری‌ نانو در بخش هوافضا

پیش‌بینی ‌شده است تا سال 2021 سه روند در حوزه فناوری‌ نانو در بخش هوافضا شکل گیرد که ظهور هواپیماهای بی‌نیاز از سوخت، استفاده از فناوری‌ نانو در سامانه‌های نبرد دریایی و توسعه نانوپوشش‌ها برای رادارگریز کردن هواپیما، تغییرات بنیادین این حوزه را رقم خواهد زد.

12 مردی که قدم بر روی ماه گذاشتند (+تصاویر)

بین سال‌‌های 1969 تا 1972 آمریکایی‌ها تقریبا هر شش ماه یک بار روی ماه فرود آمدند و در برخی از این فرودها، فضانوردان فرصت پیاده‌روی روی این کره را داشتند که نام‌هایی را در تاریخ انسان و فضانوردی جاودان کرد.

بازگشت کپسول فضایی «دارگون» به زمین

فضانوردان حاضر در ایستگاه فضایی بین‌المللی با انتشار تصویری از این فضاپیما اظهار کردند که ما با این فضاپیما خداحافظی کردیم. آنها اظهار کردند که این فضاپیما حامل نمونه‌های علمی مهمی است که توسط خدمه ایستگاه فضایی بین المللی جمع آوری شده است.

لزوم تعیین تکلیف طرح‌های کلان/آخرین اخبار از ماهواره آت‌ست

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به رونمایی از ماهواره «آت ست» (پیام) این دانشگاه در دهه فجر توسط رئیس جمهور گفت: مراحل قرارگیری این ماهواره در اتاق تمیز طی شده و ما آماده هستیم.

ثبت بین‌المللی 5 موقعیت مدار فرکانسی ماهواره‌ای جدید در اتحادیه بین‌المللی مخابرات توسط سازمان فضایی ایران

سازمان فضایی ایران ضمن نظارت و جلوگیری از تداخلات فرکانسی نسبت به موقعیت‌های مدار فرکانسی ثبت شده برای کشور جمهوری اسلامی ایران، اقدام به ثبت بین‌المللی ۵ موقعیت مدار فرکانسی ماهواره ای جدید در اتحادیه بین‌المللی مخابرات در مدار زمین آهنگ در سال ۱۳۹۵ نمود.

طراحی و ساخت شبیه‌ساز فضا توسط پژوهشگران دانشگاه شهید بهشتی

پژوهشگران دانشگاه شهید بهشتی با همکاری وزارت ارتباطات موفق به طراحی و ساخت شبیه ساز فضا شدند. در پروژه ساخت شبیه‌ساز فضا، سه سامانه محفظه شبیه‌ساز آزمون حرارتی خلاء، طراحی و ساخته شده که حجم یکی از سامانه‌ها حدود ۱۴ مترمکعب و دو محفظه دیگر دارای حجم ۱.۵ مترمکعب است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi