کاربردی شدن پژوهشها و فناوریهای فضایی کشور با کمک متخصصان داخلی/فعالیت بورسیههای پژوهشگاه در پروژه کشورهای عربی صحت ندارد
با وجود فراز و نشیب هایی که در چند سال اخیر به واسطه تغییر در تشکیلات فضایی کشور رخ داد، اما شاهد عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش ها و فناوری های فضایی کشور به کمک متخصصان داخلی هستیم.
رئیس سازمان فضایی ایران: ثبت 19 نقطه مداری به نام ایران/آغاز ساخت ماهواره «پارس 1»
رئیس سازمان فضایی ایران از ثبت 19 نقطه مداری برای ایران خبر داد و گفت: علاوه بر آن با مشارکت دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان فرآیند طراحی و ساخت ماهواره «پارس 1» آغاز شده است.
تاثیر ریزماهوارهها در اقتصاد کشور
از مزیت های ریزماهوارهها این است که تولید با سرعت بالایی پیش می رود و از هزینهها کاسته میشود چرا که ما از تولید یک ماهواره بزرگ به تعداد زیادی ماهواره کوچک و مشابه میرسیم که برای تولید آنها میتوان یک تولید سریال راه اندازی کرد.
ارائه طرح مفهومی فضاپیمای مسافری به مقصد ماه (+تصاویر)
در حال حاضر پژوهشگران موفق به ارائه یک طرح مفهومی از یک فضاپیمای جدید شدند که به ادعای آنها روزی میتواند گردشگران، لوازم و تجهیزات را در عرض دو روز به ماه ببرد. علاقمندان برای گذراندن اوقات فراغت خود در ماه باید 10 میلیون دلار (8 میلیون پوند) پرداخت کنند.
چاپ سهبعدی لوازم پزشکی در فضا
به تازگی شرکت جدیدی در مورد تجهیزات پزشکی فضایی در تورنتو با نام 3D4MD تاسیس شده است. این شرکت با استفاده از چاپ سه بعدی و فناوری کم هزینه تجهیزات پزشکی برای فضا فراهم می کند.
زندگینامه ایلان ماسک (فصل سوم)
برای ماسک فرقِ بینِ اتفاقی وارد ماجرایی شدن یا از پیش قصدش را داشتن مهم است. ایلان بسیار مایل بود که همه بدانند او با کارآفرینهای معمولی درهی سیلیکون فرق دارد. او هیچوقت از ترندها تقلید نکرد و فکر پولدار شدن در سرش نبود و فقط به دنبال عملی کردن رویاها و طرحهایش بود.
پیادهروی فضایی موفق فضانوردان ناسا
به گفته دانشمندان ناسا این دو فضانورد در طول این پیادهروی که شش ساعت و 32 دقیقه به طول انجامید توانستند سه صفحه آداپتور جدید را نصب و اتصالات الکتریکی سه باتری لیتیوم- یونی از سه باتری جدید ایستگاه فضایی بینالمللی را برقرار کنند.
گزیدهای از مأموریتهای فضایی در سال 2017
شرکت بوئینگ قصد دارد در برابر رقیب خود یعنی اسپیسایکس قد علم کند. این شرکت سازنده هواپیما، این روزها روی فضاپیمای CST-۱۰۰ خود کار میکند تا اولین شرکت هواپیمایی خصوصیای باشد که فضاپیمای خود را به ایستگاه فضایی بینالمللی میفرستد.
پژوهشهای عملی در زمینهی پرورش خیار در فضا
در این تحقیق موارد زیادی همچون الگوهای رشد با آماس خاص یا دندانهدارشدن دانههای خیار مورد بررسی قرار گرفتند. در مراحل اولیه دانههای خیار دندانهدار و تیغدار شدند که این مورد موجب جوانه زدن دانههای سخت و سفت شده و سپس فرایند رشد مهار شد.
طراحی و ساخت ماهواره ظفر تا سال آینده به اتمام میرسد
دو ماهواره سنجشی امیرکبیر و ماهواره مخابراتی ناهید در مراحل پایانی تجمیع و تست ماهواره قرار دارد و بهزودی آماده پرتاب خواهد شد. طراحی بالن مخابراتی تدبیر ۱ (بام) انجام شده و آزمایش بالن مقید نیز به زودی انجام خواهد شد.