«چانگ ئه 4» نماد قدرت فضایی چین
این کاوشگر که در نخستین روزهای سال 2019 میلادی به فضا پرتاب شد برای نخستین بار توانست در سفری پیچیده و با استفاده از تکنولوژی چینی، عرصه های فضا را بشکند و فصلی جدید در تاریخ اکتشافات فضایی جهان بنیان نهد.
بلیط سفر به مریخ چند دلار است؟ / ایلان ماسک: کمتر از ۵۰۰ هزار دلار
ایلان ماسک، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت هوافضای «اسپیسایکس»، میگوید بلیط سفر به مریخ برای مشتریان این شرکت کمتر از ۵۰۰ هزار دلار خواهد بود.
ناسا به پروژه کاوشگری مریخنورد "فرصت" پایان داد
ربات کاوشگر فضایی "فرصت" یا "آپورچونیتی" بیش از ۱۵ سال مشغول تحقیق بر روی سیاره مریخ بود. ناسا به دلیل آنکه این کاوشگر فضایی دیگر قادر به انتقال یافتههای خود نیست، به این پروژه پایان داد. این پایان داستان موفقیتی است بزرگ.
اسپیسایکس موتورهای راکت نسل جدید خود را آزمایش کرد
اسپیسایکس نخستین موتور راکت نسل بعدی خود موسوم به «رپتور» را آزمایش کرد. موتورهایی قدرتمند که قرار است نیروی پیشرانه مورد نیاز فضاپیماهای نسل بعدی این شرکت را تامین کنند.
عملکرد شرکت «اسپیس ایکس» در سال ۲۰۱۸
شرکت بزرگ «اسپیس ایکس» در سال گذشته میلادی (۲۰۱۸) عملکرد فوقالعادهای در زمینه فعالیتهای فضایی داشت و کارهای ارزشمند زیادی را برای کمک به بشریت انجام داد.
گزارش وضعیت اقتصادی صنعت فضایی اروپا در سال ۲۰۱۶
یکی از بخشهای راهبردی جای گرفته در صنعت بزرگ هوافضا و دفاع، صنعت تولید فضایی است که کارهای طراحی، توسعه و ساخت سامانههای فضایی (پرتابگرها، فضاپیماها و بخشهای زمینی تخصصی مربوط به آنها) را انجام میدهد و مشتریان عمومی و خصوصی در اروپا و سراسر جهان دارد.
«چانگای-۴» آماده فرود بر سمت پنهان ماه
کمتر از یک ماه گذشته چین فرودگر و کاوشگر "چانگای-۴" (Chang'e-۴) را برای مطالعه آن نیمه از ماه که ساکنان زمین هیچگاه آن را نمیبینند و همیشه تاریک است، به فضا فرستاد.
راکت «الکترون» شرکت فضایی «راکت لب» 13 ماهواره مکعبی ناسا را در مدار قرار داد
"راکت لب" بازار پرتاب ماهوارههای کوچک را هدف قرار داده است و این بدان معنی است که این شرکت هزینههای پرتاب را برای مشتریانی که محمولههای سنگینی ندارند، به طور چشمگیری پایین میآورد.
توقف توسعه فالکون 9 با هدف تمرکز بر توسعه موشک BFR
مدیرعامل اسپیسایکس گفت دلیل دست کشیدن از توسعه فالکون 9، تمرکز بر تسریع توسعه موشک BFR است.
ناسا در تلاش برای بهکارگیری خاک مریخ به عنوان سوخت موشک
پژوهشگران ناسا در تلاشند تا راهکارهای مناسبی را برای استخراج سوخت موشک از خاک مریخ توسعه دهند. این اقدام ناسا در قالب بخشی از یک سیستم موسوم به استفاده از منابع در محل (ISRU) انجام می شود.