اعطای نشان ۵ ستاره به 2 فرودگاه چینی
فرودگاه تازهتاسیس داشینگ پکن، علیرغم طراحی منحصر به فرد و تاثیرگذار خود نتوانست امتیازی بیش از ۴ ستاره را از این آژانس کسب کند.
۱۰ فرودگاه برتر جهان در سال 2019
فرودگاههای ژاپن نسبت به سایر کشورها از تعدد بیشتری در این ردهبندی برخوردار شدهاند.
بهترین ایرلاینهای جهان در سال ۲۰۱۹ / قطر ایرویز در جایگاه نخست
به تازگی فهرستی از بهترین شرکتهای هواپیمایی جهان منتشر شده است که نشان میدهد قطر ایرویز توانسته است با یک پله صعود، جایگاه نخست را به خود اختصاص دهد.
کسب رتبه سوم مسابقات بین المللی AIAA توسط دانشجویان هوافضای دانشگاه شریف
تیم Shadx از دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف موفق شد در مسابقات بین المللی و معتبر AIAA رتبه سوم را به خود اختصاص دهند.
بر اساس رتبهبندی علمی سایماگو در سال 2015: ایران در رتبه نخست علمی هوافضا در خاورمیانه و یازدهم در جهان
بر اساس گزارش سایت نظام رتبه بندی علمی سایماگو (SCImago) دانشگاه گرانادا اسپانیا؛ ایران در سال 2015 با انتشار 341 مقاله و تعداد 101 ارجاع در حوزه مهندسی هوافضا، در رتبه نخست علمی هوافضا در خاورمیانه و رتبه یازدهم در جهان قرار دارد.
رتبه ایران در تولیدات علمی هوافضای جهان
بر پایهی دادههای پایگاه استنادی سایمگو در سال 2014 تا به امروز، تولیدات علمی حوزه مهندسی هوافضا، 21 هزار و 577 مدرک است که چین با 29 درصد، امریکا با 25 درصد، آلمان با 4 درصد، انگلستان و ایتالیا هرکدام با 3 درصد، به ترتیب بیشترین تولیدات علمی را در حوزه مهندسی هوافضا به خود اختصاص دادهاند.
نمونه کارنامه داوطلبین کنکور کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا ( + اطلاعات درصد و رتبه)
در این بخش اطلاعات کارنامه داوطلبین کنکور کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا در سالهای گذشته ارائه میشود.
پرسش و پاسخ پیرامون رشته مهندسی هوافضا (برگرفته از دانشگاه امیرکبیر)
دانشآموزان و علاقهمندان به رشتهی هوافضا، پرسشهای بسیاری در زمینهی وضعیت کنونی و آیندهی این رشته دارند. در این نوشتار به برخی از این پرسشها پاسخ داده شده است. (این نوشتار توسط دانشکدهی مهندسی هوافضا دانشگاه امیرکبیر تهیه شده است.)