آشنایی با 6 کاوشگر مریخ

دانشمندان تاکنون چندین مدارگرد مریخ و مریخ‌نورد برای بررسی این سیاره هیجان‌انگیز توسعه داده‌اند.

گزارش‌هایی از فضا؛ فضانوردان در یک روز ۳۲ طلوع و غروب خورشید را می‌بینند

فضانوردان هر ۹۰ دقیقه یک بار کامل به دور زمین می چرخند و به همین خاطر هر شبانه‌روز ۱۶ غروب و ۱۶ طلوع خورشید را از نزدیک می‌بینند

سوال از فضانوردان؛ چگونه می‌توان در فضا از نظر روحی سالم ماند؟

این فضانورد ایتالیایی نخستین توصیه‌ای که می‌کند شوخ‌طبعی است و می‌گوید: «چه بخواهیم چه نخواهیم به این درک و آگاهی می‌رسیم که اینجا فضای پراسترسی است. بنابراین بهتر است شوخ‌طبع بود.»

رویداد آسانسور فضایی و بندر ستارگان برگزار شد

رویداد آسانسور فضایی و بندر ستارگان با همکاری مشترک آکادمی دیجی‌کالا، سازمان فضایی ایران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

اعلام آمادگی دیجی‌کالا نکست برای نقش‌آفرینی در حوزه فضایی (+تصاویر)

کوچک‌سازی، ارزان شدن و قابلیت تولید انبوه ماهواره‌ها که حاصل توسعه فناوری است باعث شده امروزه صنایع فضایی و ماهواره‌ای به عنوان یک صنعت استراتژیک محسوب شوند که می‌توانند آینده را دچار تحول نمایند.

گرد و غبار مریخی، سطح «اینسایت» را پوشاند

پژوهشگران ناسا توانستند به تازگی و برای نخستین بار، اثر متقابل میان گرد و غبار و وزش باد در مریخ را اندازه‌گیری کنند تا بینشی جدید برای اکتشافات بعدی اینسایت ارائه دهند.

گلچینی از جالب‌ترین تصاویر ثبت شده توسط مریخ‌نورد "فرصت" ناسا

مریخ‌نورد "آپورچونیتی" یا "فرصت" که سال‌ها به اکتشاف درباره مریخ کمک می‌کرد، در طول ماموریت خود، تصاویر بسیاری از این سیاره ثبت کرده است.

با هدف تقویت کاوش‌ها در مریخ: ناسا زنبورهای رباتیک به مریخ می فرستد

کاوشگرها بزرگ و گران‌قیمت هستند، حرکتشان روی زمین زمان زیادی می‌گیرد و امکان گیر افتادنش در زمین‌ نرم زیاد است. در صورتی که یک دسته زنبور رباتیک جای بسیار کمتری در فضاپیمای ترابری می‌گیرند، سریع‌تر حرکت می‌کنند و منطقه بزرگ‌تری را پوشش می‌دهند.

پیش‌بینی سه روند اصلی برای توسعه فناوری‌ نانو در بخش هوافضا

پیش‌بینی ‌شده است تا سال 2021 سه روند در حوزه فناوری‌ نانو در بخش هوافضا شکل گیرد که ظهور هواپیماهای بی‌نیاز از سوخت، استفاده از فناوری‌ نانو در سامانه‌های نبرد دریایی و توسعه نانوپوشش‌ها برای رادارگریز کردن هواپیما، تغییرات بنیادین این حوزه را رقم خواهد زد.

انتصاب سه عضو شورای عالی فضایی توسط رئیس جمهور

با حکم رییس جمهوری، خانم دکتر الهام امین زاده و آقایان دکتر سید مصطفی صفوی همامی و مهندس سید حسن شفتی به عنوان اعضای شورای عالی فضایی منصوب شدند. این احکام در اجرای تبصره 2 ماده 3 اساسنامه شورای عالی فضایی مصوب بیست و پنجم بهمن ماه 83 هیات وزیران صادر شده است.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری