پانزدهمین کنفرانس بین المللی هوافضا برگزار شد

این کنفرانس بین المللی با هدف پرداختن به نیازمندی‌های صنعت هوانوردی، تقویت زیرساختهای این صنعت و چالش‌های توسعه صنایع هوافضا و با حمایت انجمن هوافضای ایران، سازمان فضایی ایران، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، سازمان صنایع هوافضا و وزارتخانه های راه و علوم برپا شده است.

پارک‌های هوانوردی راه‌اندازی می‌شود

دبیر کمیته هوانوردی عمومی ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی از راه‌اندازی پارک‌های هوانوردی در آینده‌ای نزدیک در کشور خبر داد. در واقع این پارک های هوانوردی همان نمایشگاه‌های هوایی و هوانوردی هستند که ستاد توسعه هوایی و هوانوردی برای تحقق این موضوع با شهرداری‌ها مذاکراتی داشته و در این راستا تفاهم نامه هایی نیز منعقد کرده است.

جهان در انتظار نسل جدید هواپیماها

اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، اعلام کرده که هدف اصلی از توسعه چنین ایده ای آزمایش دسته جدیدی از فناوری های نوظهور در زمینه هوانوردی است. ناسا در نظر دارد تا در خلال این پروازها مواد کامپوزیتی جدیدی را به بوته آزمایش بگذارد. همچنین بررسی دقیق موتورهای پیشرفته و بال‌های تبدیل شونده هواپیماها از دیگر اهدافی است که در این برنامه مد نظر قرار می گیرد.

ایجاد زیرساخت‌‌های ملی برای توسعه صنعت موتورهای توربینی و هوایی

رئیس کمیته موتور ستاد توسعه هوایی و هوانوردی معاونت علمی گفت: سال آینده زیرساخت‌های ملی برای توسعه صنایع موتورهای توربینی و هوایی راه‌اندازی می‌شود. حسین پور فرزانه اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین پروژه‌هایی که برای سال آینده پیگیری می‌کنیم راه‌اندازی سیستم «FMS» است به این معنی که یک زیرساخت ملی برای کشور در حوزه هوایی ایجاد شود.

فیروز نادری با ناسا خداحافظی می‌کند

فیروز نادری، دانشمند ایرانی و مدیر بخش «اکتشافات منظومه شمسی» اداره ملی هوانوردی و فضایی امریکا (ناسا) اعلام کرد در پایان ماه جاری میلادی (۱۰ اسفند) بعد از ۳۶ سال از ناسا خداحافظی می‌کند.

نخستین پرواز آزمایشی بوئینگ ۷۳۷ ماکس

بوئینگ ۷۳۷ ماکس یک ماه و نیم پس از خروج از خط تولید، نخستین پرواز آزمایشی خود را انجام داد. نمونه های اولیه این محصول جدید شرکت هواپیماسازی بوئینگ که رقیب ایرباس ای ۳۲۰ نئو محسوب می شود، پس از کسب تاییدیه های لازم قرار است سال ۲۰۱۷ میلادی تحویل خریداران شود.

بازی با پهپاد: فناوری در حال گسترش پهپادهای تجارتی

فناوری ساخت پهپادها این روزها پیچیده تر از گذشته شده و استقبال از این وسیله هوایی بی سرنشین شدت گرفته است. شرکت ها در حال ساختن پهپاد های بمراتب هوشمندتری هستند که در هوا تصاویر ویدیویی با وضوح بسیار و یا در روی زمین پشت سر ما فیلمبرداری می کنند.

ناامیدی پژوهشگران از برقراری ارتباط با فضاپیمای فیله

پژوهشگران اروپایی می گویند که نسبت به برقراری ارتباط دوباره با فضاپیمای فیله، ربات کاوشگر اروپایی ناامید شده اند. این ربات کاوشگر حدود یک سال قبل بر سطح یک دنباله دار فرود آمد و قرار بود که اطلاعاتی را از فضا به دانشمندان بفرستند. اما باتری‌های خورشیدی آن از کار افتاد و در نتیجه ارتباطش با زمین قطع شد.

مشخصات هواپیمای مسافربری پهن‌پیکر ایرباس A۳۸۰ که ایران می‌خرد

A۳۸۰ یک هواپیمای مسافربری پهن‌پیکر، چهار موتوره و دوطبقه ساخته شرکت اروپایی ایرباس است. در سال ۲۰۰۷ نخستین پرواز آن برای شرکت هواپیمایی سنگاپور انجام شد. این پرواز از سنگاپور به مقصد سیدنی استرالیا انجام شد.

۸ برنامه توسعه فضایی/ ماهواره ملی تا ۱۴۰۴ در مدار قرار می گیرد

ایجاد فرصت عادلانه برای فعالان عرصه فضا، تولید بومی علوم فضایی، تمرکز بر سیاست گذاری در عرضه فضا، ایجاد قدرت علمی و تاثیرگذار با استفاده از ظرفیت منابع انسانی نخبه و نیز ورود کشور به بازار صنایع فضایی از دیگر برنامه های مد نظر برای ۵ سال آینده کشور است.

تبلیغات
گپ جی پی تی -  چت جی پی تی 4o پلاس
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
خرید تلسکوپ
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi