تصاویر نمایشگاه هوایی دبی 2017؛ یکی از بزرگترین رویدادهای صنعت هوافضای جهان
نمایشگاه هوایی دبی که یکی از بزرگترین رویدادهای صنعت هوافضای جهان است از سال ۱۹۸۶ هر دو سال یکبار برگزار میشود. تصاویر زیر نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۱۷ را نشان میدهند.
ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 130، آبان 96
دربرگیرنده اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا، شماره 130، آبان 96
توزیع در گیشههای روزنامه فروشی سراسر کشور
آزمایش موفقیت آمیز فضاپیمای «دریم چیسر» (+تصاویر)
فضاپیمای قابل بازیابی "دریم چیسر" (Dream Chaser) نخستین تست پس از تلاش نافرجام پیشین خود را با موفقیت انجام داد. این فضاپیما یکی از سه قراردادی است که ناسا برای ارسال تجهیزات به ایستگاه فضایی بینالمللی منعقد کرده است.
مدیریت نگهداری هواپیما
ترجمه و تالیف: مهندس امیر مهدوی و مهندس ملیحه آورزمانی
ناشر: انتشارات شهبازی
سال چاپ: پاییز 1396
صفحات: 160 صفحه
بها: 16000 تومان
دکتر مسعود برومند، دانشیار دانشکده هوافضای دانشگاه امیرکبیر، به سمت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب شد
طی حکمی از سوی دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر مسعود برومند معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر را به سمت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد. وی هم اکنون دانشیار دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تخصص توربوماشین و توربین گاز است.
انفجار یکی از موتورهای راکت فالکون 9 شرکت اسپیس ایکس در هنگام آزمایش
شرکت اسپیس ایکس اعلام کرد که یکی از موتورهای راکت نسل جدید آن در هنگام آزمایش منفجر شده است. این انفجار که روز یکشنبه اتفاق افتاده مربوط به موتور «مرلین» است. تعداد 9 نمونه از این موتور در آزمایش راکت «فالکون ۹» به کار رفته است.
لس آنجلس به همت "اوبر" مجهز به ناوگان تاکسی هوایی میشود (+تصاویر)
شرکت اوبر اعلام کرده است که شبکهای از هواپیماهای کوچک و الکتریکی به نام «UberAIR» در لس انجلس را به کار خواهد گرفت. این هواپیماهای کوچک ظرفیت چهار نفر را دارند و برای جابهجایی مسافران در مناطق پرجمعیت به کار میروند.
پرواز موفقیت آمیز هواپیمای الکتریکی چین
چین در این هفته، نخستین هواپیمای الکتریکی دونفره خود را مورد آزمایش قرار داد که کارشناسان آن را گامی بزرگ در توسعه صنعت حملونقل هوایی داخلی چین میدانند. پرواز آزمایشی این هواپیما به مدت دو ساعت به طول انجامید.
مریخنورد 2020 ناسا، تیزبینترین ربات کاوشگر سیاره سرخ
مریخنورد آینده ناسا که سال ۲۰۲۰ به این سیاره فرستاده میشود ۲۳ دوربین خواهد داشت و لقب تیزبینترین رباتی را گرفته است که به این سیاره قدم خواهد گذاشت. سیستم دوربین بهکار رفته در این مریخنورد که «Mastcam-Z» نام گرفته، با پرینتر سهبعدی ساخته شده است.
موسسه MIT؛ برنده رقابت «طراحی شهر مریخی 2017»
طرحهای زیادی برای مستعمره شدن مریخ ارائه شده است، اما طرح منحصر به فرد گروهی از موسسه فناوری ماساچوست (MIT) بر اساس ساختار درخت، برنده رقابتهای طراحی شهر مریخی 2017 شده است.