ضرورت حضور جدی و موثر بخش خصوصی در توسعه فناوری فضایی کشور

حوزه کسب و کارهای فضاپایه دارای رشدی سریع است به طوری که هم اکنون آژانس فضایی اروپا از 500 استارت آپ حمایت می کند. فناوری فضایی به زندگی مردم رسوخ کرده است و این مسئله موجب افزایش رشد اقتصادی آن شده است.

تحریم و تغییر در سیاست ها مهم ترین موانع توسعه صنعت ماهواره هستند

فناوری یا صنعت هوافضا و ساخت و پرتاب ماهواره ها به عنوان بخشی از این فناوری، اکنون به صنعتی مهم در زندگی هر روزه ما تبدیل شده و به نوعی دیگر بر روز و شب مان تاثیر می گذارد.

ماهواره «ناهید یک» در کمیته سازمان ملل متحد معرفی شد

ماهواره «ناهید یک» در واقع راه میانی برای دستیابی به بخشی از فناوری‌های مخابراتی زمین‌آهنگ است و فناوری‌های به کار گرفته شده در آن، پایه‌ اصلی فناوری‌های مورد نیاز ماهواره‌های عملیاتی کشور به شمار می رود.

14 بهمن، روز ملی فناوری فضایی/پروژه‌های فضایی که در انتظار تحقق وعده‌ها هستند/9 ماهواره کشور که در انتظار پرتاب قرار دارند

14 بهمن ماه روز ملی «فناوری فضایی» است و در حالی سال جاری (1396) به استقبال این روز می‌رویم که برخی از دستاوردهای این حوزه در انتظار توجه بیشتر مسوولان هستند.

تحلیل نوارهای صوتی ماموریت آپولو با فناوری تشخیص گفتار

هدف از این کار تنها نگهداری و بازسازی نوارهای صوتی ماموریت‌های فضایی نیست بلکه دانشمندان قصد دارند اطلاعات بیشتری از عملکرد پرسنل ناسا تحت استرس نخستین ماموریت به ماه بشر به دست آورند.

روزنامه روسی: روسیه جایگاه خود در بازار جهانی خدمات فضایی را از دست می‌دهد

روزنامه روسی 'ار ب کا' در مقاله ای با اشاره به سقوط یا مفقود شدن 19 ماهواره روسی و خارجی که با یک موشک ماهواره بر روسی پرتاب شده بود، خاطرنشان کرد: روسیه جایگاه پیشروی خود در بازار جهانی خدمات فضایی را از دست می‌دهد.

راه‌اندازی ۱۵ سامانه فضایی ایران تا پایان برنامه ششم

«در جهت در اختیار قرار دادن توانمندی‌های فناوری فضایی در کشور، راه‌اندازی ۱۵ سامانه مرتبط با فضا، تا پایان برنامه ششم توسعه به سازمان فضایی ایران تکلیف شده است»

همکاری سه شرکت اروپایی ایرباس، رولز-رویس و زیمنس برای ساخت هواپیماهای برقی تا سال 2020

روزنامه «تایمز» در گزارشی از همکاری سه شرکت اروپایی ایرباس، رولز-رویس و زیمنس برای ساخت هواپیماهای برقی تا سال 2020 خبر داد. بر اساس توافق صورت گرفته رولزرویس قرار است ژنراتور و پروانه موتور، شرکت آلمانی زیمنس موتورهای جدید و ایرباس نیز مخزن باتری را تولید کنند.

دکتر مسعود برومند، دانشیار دانشکده هوافضای دانشگاه امیرکبیر، به سمت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر مسعود برومند معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر را به سمت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد. وی هم اکنون دانشیار دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تخصص توربوماشین و توربین گاز است.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری